Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Ida Prester, glazbenica, voditeljica, moderatorica... Kojeg god posla se uhvati, odradi ga profesionalno. No, i ona sama kaže - godine idu, i nije sve tako lako kao prije, pa ponekad, kada krene uspavati djecu, prije zaspi ona. Što misli o estetskim zahvatima, zdravstvenom sustavu u Hrvatskoj i kakvo joj je zdravlje, pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

 

Moždani udar ne bira ni vrijeme ni mjesto, ali ni žrtvu. Prema zadnjim podacima, u Hrvatskoj je u 2021. od moždanog udara, nažalost, preminulo više od pet tisuća osoba. Upravo zato, moždani udar je tema ovotjednog izdanja Zdravlja na kvadrat!

Koja je vaša jutarnja rutina? Većina ljudi nakon buđenja obavi jutarnju higijenu, pije kavu ili čaj, doručkuje. Kako bi vašem tijelu, ali i umu bilo bolje, možete napraviti nekoliko vježbi istezanja kako bi zagrijali tijelo i pripremili ga za sve ono što vas očekuje taj dan. U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat pogledajte koje su to vježbe?!

Nova epizoda Zdravlja na kvadrat govorit će i o ženama koje su u postmenopauzi! To je neobičan i osjetljiv period života kod žena. Definiraju ga brojne promjene, a čak 10% žena tijekom postmenopauze ima krvarenja. Je li to razlog za brigu i kada se obratiti liječniku?

Kvaliteta zraka ima izravan utjecaj na naše zdravlje. Jeste li znali da je često, u unutarnjem prostoru, zrak i do 5 puta zagađeniji od vanjskog. Zato u ovotjednom Zdravlju na kvadrat govorimo o najvećim zagađivačima zraka u zatvorenim prostorima!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju