Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Koronavirus, Covid-19! Pri pomisli kroz što smo sve prošli zaboli trbuh. Zasigurno, nitko ne bi više volio nositi masku, biti zatvoren, slušati brojke o bolesnima i preminulima. U želji da je sve to iza nas i da smo sad puno pametniji s virusom nego prije, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat, uputili smo se do prvog epidemiologa države Krunoslava Capka. Uz ostala, postavili smo mu i pitanje svih pitanja – što nas čeka od jeseni?

U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat pogledajte reportažu o melanomu. Broj oboljelih je u stalnom porastu. Doznat će te to i od naše sugovornice dermatovenerologinje Ivane Prkačin. Završetak ljetnog razdoblja idealna je prilika za temeljiti pregled kože i usvajanje navika samopregleda, kako biste na vrijeme otkrili postoje li na vašoj koži posljedice boravka na suncu ili bilo kakve neobične kožne promjene!

Propuh, sjedenje na hladnom, alkoholni oblozi, gledanje tv programa u mračnoj prostoriji, čitanje knjige pod lampom... Sigurno ste čuli da je nešto od ovog dobro, a nešto loše po vaše zdravlje. Da bi riješili te vječite dvojbe, u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat, otišli smo do liječnika i zatražili odgovore. Što je mit, što je istina?

Voli tri vježbe, ne voli kardio. Prodala bi se, kaže, za slatko. Jelo koje bi mogla jesti doživotno je sarma. Sepsa i teški zdravstveni problemi sada su iza nje, a ona toliko zrači vedrinom i duhom da bi čovjek zaželio cijeli dan provesti s njom. Mi smo, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat nekoliko sati proveli s glumicom Anom Begić Tahiri!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju