Tvoje lice zvuči poznato

Domaća produkcija

Paola Valić Bekić

Natjecateljica

Riječanka Paola Valić Bekić radijska je voditeljica i blogerica. Osnovnu i srednju školu završila je u Zagrebu gdje se još kao djevojčica preselila s roditeljima. Od malena ju je zanimala gluma te je jedno vrijeme glumila u Zagrebačkom kazalištu mladih i Žar ptica.

Njena velika ljubav  ubrzo je postala glazba. Punih je osam godina bila u sastavu pjevačkog zbora ''Zvjezdice''. Iz tih dana nosi divne uspomene i lijepe trenutke, ali i zavidnu glazbenu podlogu.

Paola je već kao devetnaestogodišnjakinja izdala prvi album naziva ''Najbolja'', a istoimena pjesma dobila je nagradu publike ''Marco Polo Festa''. Tada su joj otvorena vrata u glazbeni svijet, a bilježila je uspjehe i na međunarodnom tržištu kao što je primjerice glazbeni festival u Poljskoj na kojem je osvojila visoko treće mjesto. Međutim, tu nije bio kraj Paolinoj inozemnoj karijeri. S Markom Perkovićem Thompsonom otišla je na tromjesečnu turneju u Americi te je pjevala u pauzama njegovih setova.

2003. godine odradila je turneju u Australiji s Lanom Mihić Klingor i tadašnjom postavom grupe E.T. nakon čega je objavila pjesmu ''Volim te''. Taj joj je put bio prekretnica za glazbeni pravac te je u suradnji s producentom Darkom Juranovićem, D'Knockom, snimila pjesmu ''Sad ja sam ta'' i ''I Like You''. Uz pjevačku karijeru okušala se i kao prezenterica glazbene top ljestvice i voditeljica na izborima ljepote i modnim revijama. 2006. godine s rubrikom ''Zvjezdani šok'' postala je dio tema Red carpeta, zabavnog magazina koji se emitirao na Novoj TV do 2012. godine. 

Paola je u sklopu studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti započela pisati blog ''Paoline priče'' koje piše i danas.  2016. godine postala je magistrica novinarstva, a radi kao radijska voditeljica u sklopu Soundset produkcije. 

O sudjelovanju u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' Pola je rekla: 

Trebaju mi novi izazovi, a i nedostaje mi pjevanje pa se nadam da ću se sad vratiti u formu.

Zanimljivosti

X