Tvoje lice zvuči poznato

Domaća produkcija

Davor Dretar Drele

Natjecatelj

Davor Dretar Drele rođen je 13. rujna 1966. godine. Ovaj se poznati televizijski i radijski voditelj tijekom svoje karijere bavio i glumom i glazbom.

 Njegovo pjevačko iskustvo datira iz ranih devedesetih kada je osnovao bend ''Dreleronic''. Motivaciju za stvaranje glazbe pronalazio je u zagorskim običajima i specijalitetima, a izdao je dva albuma. Album prvijenac  ''Se bum vas tužil'' iz 1992. godine te ''V tuđoj kuruzi'' iz 1994. godine.

Na televizijskim je ekranima poznat po ulogama voditelja, a okušao se i kao voditelj reality showa ''Farma''. 2007. godine ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda za najduže vođenje talk showa u trajanju od nevjerojatnih 35 sati i 16 minuta. Emisija se emitirala u sklopu  Špancirfesta u Varaždinu, a Dreletov suvoditelj bio je Kristijan Petrović.

Davor Dretar punih je 17 godina radio kao radijski voditelj te svojim istančanim smislom za humor i zanimljivim dosjetkama uveseljavao slušatelje jutarnjeg programa. 2014. odlučio se ozbiljnije okušati u televizijskim vodama. Sudjelovao je u jednom talent showu kao natjecatelj, a igrao je i sporedne uloge u televizijskim sapunicama kao na primjer Joža Bednjanec u "Zauvijek susjedi". 

O sudjelovanju u petoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Drele je izjavio: ''Na sudjelovanje su me nagovorili prijatelji. Objasnili su mi da debeli i ćelavi nemaju predstavnika, pa ja moram braniti čast te brojne populacije.''

Ukoliko smatraš da je izjava suviše neformalna za službenu stranicu umjesto nje može ići:

Najviše se veselim vlastitoj volji da pobijedim sve nedostatke vlastitog tijela, a pogotovo uma.

Zanimljivosti

X