Jedna od novosti pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' su duple transformacije u istu glazbenu legendu, i to na način da uz jednog kandidata nastupi i dijete transformirano u tu istu pjevačku zvijezdu.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVAPLUS

Prvi takav duet vidjet ćemo u drugoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', pa će tako uz Damira Poljičaka u glazbenu legendu, Elvisa Presleya, biti transformiran i David Bojčić.  Pobjednica prošlotjedne emisije Maja Bajamić će ovaj put izvesti hit od Panjabi MC. Anu Vilenicu vidjet ćemo transformiranu u Kelis, a izvest će pjesmu Trick me. 

Davor Dretar Drele nakon transformacije u Milu Kekina prvi put ulazi u ulogu jedne pjevačice, a za zadatak je dobio transformaciju u estradnu ikonu Nedu Ukraden. Freddieja Mercuryja je dobio za zadatak Matko Knešaurek, dok će Amel Ćurić u drugoj epizodi na jedan dan postati Josipa Lisac. Katarina Baban prvi puta ulazi u cipele jednog pjevača, a za zadatak je dobila transformaciju u Rickyja Martina. Tina Turner opet dolazi u show ''Tvoje lice zvuči poznato'', a ovaj put zahvaljujući natjecateljici Paoli Valić Bekić.