Ana Vilenica ove nedjelje u popularnom zabavnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato' na pozornici neće biti sama jer će joj u transformaciji u Whitney Houston pomoći malena Eva Biljan.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVAPLUS
„Kad sam vidjela Whitney bila sam užasno sretna jer sam htjela pjevati i biti kao ona.“, prve su Anine reakcije. „Hvala gljivi na Evi, ova djeca imaju nevjerojatne glasovne sposobnosti, nevjerojatno znaju pjevati“, pohvalila je klince koji su nastupali u showu.  „Jako sam uzbuđena, uopće nisam mogla spavati, srce mi kuca najjače što je moglo u cijelom mom životu“, svoje dojmove prepričala je euforična Eva. „Evin zadatak je da izvuče stvar, bez pritiska“, šaljivo je dobacila Ana.
Simpatična Katarina Baban ove će nedjelje na pozornici otpjevati pjesmu popularne grupe Vengaboys. „Ovaj put sam žena, bio je red. Pojma nisam imala tko je to“, govori o prvim dojmovima. „Kad sam krenula pjevati shvatila sam da mi dosta dobro leži i mislim da ću glasovno moći dosta dobro skinuti to“, kazala je. „Da pjevaju na nizozemskom, to bi mi bila još veća fora jer ne znam ni beknuti“, duhovito kaže Katarina. „Ovo će biti dobra zezancija! Ako uspijemo dio ludila iz spota prenijeti na scenu mislim da će se svi dobro zabaviti“, zaključila je Katarina.