Amel Ćurić ovoga će tjedna nakratko na pozornici zabavno-glazbenog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' utjeloviti američkog pjevača Sylvestera.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVAPLUS

“Kad sam vidio što mi je gljiva dodijelila, pomislio sam da nije gljiva ludara“, šaljivo je rekao. „Sad glumim muškarca koji je zapravo žena. Mislim da ću se nakon ove transformacije zaista zapitati tko sam i što sam“, kaže Amel i dodaje kako su mu se transformacije počele sviđati. „Ovo je jako daleko od boje mog vokala i stila pjevanja. Sve je apsolutno drugačije!“, otkrio je. „Jedva čekam kad izađem da svi ostanu malo zatečeni“, zaključio je Amel.

Ana Vilenica transformirat će se u Stevieja Wondera, a iskreno kaže kako ju ova uloga pomalo plaši. „Ne znam na kojem ćemo se univerzumu nas dvoje spojiti, on je genijalan“, izjavila je Ana. „Taj čovjek je ritam, on je predivan, pun ritma, sreće, veselja, diže publiku i savršeno pjeva“, bila je puna pohvala. „Ono što mogu vidjeti iz njegovih nastupa jest da je to čista pozitiva, čista sreća. On improvizira, a ja neću“, iskrena je bila. „Imat ću zatvorene oči i neću nikoga vidjeti, to je najbolji dio tog nastupa“, govori. Što se tiče uspjeha izvedbe, ovoga puta nije samouvjerena. „Zagarantirano mi je predzadnje ili zadnje, ja se ne moram brinuti“, za kraj je rekla Ana.