Kako joj se dogodio vrhunac karijere, ispričala je našoj Miji Kovačić.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Za vrhunske transformacije, koje nam svake nedjelje donose talentirani kandidati showa "Tvoje lice zvuči poznato", zaslužna je i poznata vizažistica Marina Mamić. 

Marina svake nedjelje, uz vrhunski šminkerski tim showa, provede sate kako bi nastala maska koja je dostojna izvođača u kojeg se neki od naših kandidata tranformiraju. Za vrhunac svoje karijere smatra i transformaciju u Jimmyja Kimmela, popularnog američkog komičara, u čijem je i showu završila.

A kako je Marina završila u showu Jimmyja Kimmela, koji su trenuci u njezinoj karijeri Marinu ostavile bez riječi te čime smatra da bi u potpunosti ostvarila svoje snove, otkrila je za 'Backstage s Miom'. Pogledajte njihov razgovor:

Marina nas svakodnevno uveseljava svojim nevjerojatnim transformacijama i na Instagramu, na kojem je ujedno prati gotovo 150 tisuća ljudi. "We will make America great again!", našalila se poznata vizažistica te ponovno oduševila transformacijom, ovoga puta u američkog predsjednika Donalda Trumpa.

 

 

 

 

Marinine su transformacije prava remek-djela! Gledajte ih svake nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" na Novoj TV! Do tad ne propustite pratiti Backstage s Miom na službenom YouTube kanalu showa Tvoje lice zvuči poznato od ponedjeljka do četvrtka!

 

Nastajanje EUROSONG zvijezda! Korak po korak do finalne transformacije ⭐️| Backstage s Miom