Denis: „Antonia bi mi bila nešto lakši protivnik, ali izabrao bih Davida“

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Večeras se u "Survivoru" igra polufinalni izazov, a prije ove igre koja će jednom igraču osigurati direktan i bezbrižan prolaz u finale, Denis će simbolično zapaliti baklju za preostale članove plavog i crvenog tima. Iako su se članovi tijekom boravka na otoku uspjeli zbližiti i ostaviti nesuglasice po strani, još uvijek su jedni drugima žestoka konkurencija za pobjedu. "Pretpostavljam da bi mi Antonia bila nešto lakši protivnik u finalu, ali izabrao bih Davida", ističe Denis. "Moja vatra se nikada neće ugasiti jer sam ovdje shvatila koliko sam jaka, sposobna i samosvjesna. Mislim da ću shvatiti još mnogo toga kad izađem van", rekla je Antonia, a David se osvrnuo na svoj put Survivoru riječima: "Ušao sam u show kao osoba koja nije znala cijeniti male stvari na koje vani ni ne obraćamo pažnju, a boravak u divljini na mene je jako utjecao i najviše me promijenio".

Članovi crvenog tima također su sudjelovali u Denisovom ritualu s bakljom te rezimirali svoj boravak na surovom otoku. "Ne kajem se ni zbog jednog postupka ili riječi koje sam ovdje napravila i izgovorila", kazala je Nataša, a prije poligona voditelj Mario podsjetio ih je da u ovoj igri ne pobjeđuje najjača ni najbrža osoba, nego ona koja se najbolje prilagodi promjenama i cjelokupnoj situaciji.

Po jedan kandidat iz oba tima koji će biti najuspješniji u večerašnjoj igri direktno će se plasirati u finale, dok će se preostala dva kandidata iz svakog tima naći licem u lice s bivšim kandidatima koji su trenutno u ulozi porote.

 

Tko će pobijediti u igri, a tko će se morati suočiti s porotom na posebnom plemenskom vijeću doznat ćemo večeras u novoj epizodi Survivora, a finale ne propustite pogledati u nedjelju 28. svibnja!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju