Porota će ih rešetati škakljivim pitanjima

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Kandidati 'Survivora' stigli su pred vrata finala u kojemu ima mjesta samo za dvojicu najboljih iz svakog tima, pa će polufinalisti Goran, Tena i Nevena iz plavog te Stefan, Milica i Nađa iz crvenog tima morati ostaviti srce na terenu u večerašnjem izazovu kako bi izborili prolaz u posljednji krug natjecanja koje je nakon gotovo tri mjeseca došlo nadomak kraju.


No, iz svakog će se tima samo jednom natjecatelju koji pobijedi u izazovu otvoriti izravan put prema finalu, a preostala će dva kandidata sjesti u vruću stolicu na posljednjem Plemenskom vijeću tijekom kojeg će ih članovi porote rešetati škakljivim pitanjima na temelju kojih će se utvrditi tko od njih više zaslužuje dobiti mjesto u finalu.
Kandidatima koji u izazovu ne uspiju izboriti direktan plasman u finale jedini će oslonac pred porotom biti sposobnost komunikacije i uvjeravanja da upravo oni zaslužuju doći do finala, a ako su se za vrijeme natjecanja zamjerili nekome od bivših kandidata koji su sada članovi porote, možda će upravo to biti trenutak kada će im sve doći na naplatu.

 


Kandidati koji će stati pred porotu suočit će se s neugodnim i izravnim pitanjima na koja su možda dosad izbjegavali dati odgovor, a sada će o njima morati govoriti javno. Je li kandidatima važnije prijateljstvo ili pobjeda u Survivoru, koga nakon svega mogu mirne savjesti pogledati u oči, jesu li spremni uraditi apsolutno sve zbog pobjede i jesu li radili drugima iza leđa bit će samo neka od gorućih pitanja koja će mnogima ubrzati puls, a na posebnom izdanju Plemenskog vijeća spomenut će se i neke nesuglasice o kojima se dosad nije pričalo pred kamerama.

 
Jedno je sigurno – kandidate koji ne pobijede u večerašnjem izazovu očekuje susret s porotom koja neće biti nimalo blaga prilikom obavljanja svog zadatka, a koja će dva kandidata iz svakog tima izboriti prolaz u veliku završnicu showa doznajte večeras u 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju