Filip: „Kad sam jeo, prisjetio sam se obiteljskog stola, gdje je obitelj najbliža“

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Nakon fine gastro gozbe u kojoj su uživali zahvaljujući pobjedi u prošlom izazovu, večera će biti glavna tema jutarnjeg razgovora među članovima plavog tima u 'Survivoru'. „Kad sam jeo, na sekundu me teleportiralo doma kako je sve tamo, kad jedem sa svojima za stolom. Užasno mi fale žena i djeca. Takve stvari, svaki dan kad razmišljam o njima. Ne sjetim se šetnji, ne sjetim se igranja s igračkama, nego se baš sjetim tih trenutaka. Kad završavam kuhanje, žena slaže stol, radi salatu, stavlja stolić za djecu, obitelj je najbliža za tim stolom“, ispričao je Filip dodajući da mu je najveći 'Survivor' preživjeti bez djece.

Nova kandidatkinja u crvenom timu Nikolina priznaje da je tremašica i da se prije borbe trese. „Osjećam dozu pritiska što je neminovno jer sam nova, a oni su svi povezani“, kaže ona. Crveni tim uvjeren je u pobjedu, iako su ih jučer plavi glatko pobijedili. „To pokazuje da smo u igri bili nadmoćniji“, kaže Sanja nadajući se da će u sljedećoj borbi plavi osvojiti osam bodova, a crveni nula.

 

Ovoga puta u timovima po tri osobe, natjecatelji će se boriti za obilnu nagradu, a tko će se njome počastiti, doznajte večeras u Survivoru na Novoj TV.

Survivor pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju