Marko u dubokom razočaranju: „Izgleda da nam ovog tjedna ništa ne ide od ruke“

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Crveni tim mora izglasati i drugog duelista. Izgubili su u igri protiv plavog tima istim rezultatom kao i u prethodnoj igri, pa su sa sedam naprema dva plavi opet odnijeli pobjedu.

Prije igre, dok su Denis i Jelena lovili ribu, Denis je doživio nesreću. Naime, raža je probila njegovu tenisicu i ubola ga. „Ubola me raža u petu kroz tenisicu, pa nisam bio u teškoj situaciji kao Marko. Dali su mi infuziju i tabletu. Noga mi je sada u redu. Nemam prepreka ni fizičkih ni psihičkih“, objasnio je Denis prije odlaska u borbu za plemenski imunitet. Ujedno se pokušao ispričati Antoniji, Filipu i Anđeli što ih je pred svima nazvao pogrdnim imenima.

U igri za plemenski imunitet natjecatelji su morali proći kroz prepreke na pijesku i blatu te doći na dio poligona na kojem su se ispred njih nalazile dvije škrinje. U jednoj je škrinji bilo pet, a u drugoj tri čekića. Kad su s čekićima došli na cilj, čekao ih je zid s pet keramičkih pločica koje su morali polomiti. Natjecatelj koji je prvi izvršio zadatak osvojio je jedan bod za svoje pleme, a takvih je više brojalo plavo pleme.

„Izgleda da nam ovog tjedna ništa ne ide od ruke. Sljedeći će tjedan morati biti drugačiji. U meni su emocije pomiješane, s obzirom na to da je moja ekipa imala jako dobru energiju. Žao mi je što nismo osvojili totem, jer nam je to trebalo“, rekao je Marko.

Što mislite, tko će biti drugi duelist?

glasova:

Sada po drugi put za redom moraju na plemenskom vijeću odabrati koga će osim Luke poslati u duel. Sigurno je samo jedno, crveno pleme izgubit će jednoga člana. Hoće li to biti Luka ili netko drugi, doznat ćemo u sljedećoj epizodi Survivora.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju