U plavom se timu ponovno otvorila tema nominiranja Marine na zadnjem plemenskom vijeću.

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Poslasticu su i u ovoj igri osvojili članovi plavog plemena. Iako su prije natjecanja rekli da bi podijelili palačinke s crvenim timom ako ih osvoje, nisu bili tako široke ruke kada su palačinke i dobili. A osvojili su ih nakon vodenog poligona s nizom prepreka koje je bilo potrebno prijeći što brže. Na cilju se nalazio stol sa šest plavih i šest crvenih totema koje je trebalo srušiti. Bod za svoj tim donio je onaj tko je prvi srušio toteme u svojoj boji. Za ukusne palačinke s jagodama i čokoladom trebalo je prikupiti osam bodova.

Plavi tim pobijedio je s osam naprama četiri, a pobjednički bod donijela im je Marina. Razočarana Draga komentirala je: „Oni imaju čin u gađanju, moramo vježbani gađanje“. Dva boda za plavi tim osvojio je i Leo. „Jako mi je to važno, jer znam koliko je pleme htjelo te palačinke. Drago mi je što su mi dali tu šansu da im donesem još jedan bod. Idemo se sada zasladiti“, rekao je Leo te istaknuo Noru kao članicu plemena koja je promijenila tijek igre. Dva boda timu je donijela i Marina koja kaže da samo nastavlja dokazivati ono što je rekla, a to je da će u igrama biti zvjerka, dok je u plemenu opuštenija.

Plavi tim uživao je u palačinkama, a Sanja je opet podijelila svoje s muškom ekipom. „Imali smo dva konkretna jela u dva dana“, sretna je Antonia. Kad su pojeli, neki su odlučili uživati u osjećaju sitosti, a Sanja je već bila spremna za lov. Filip joj je rekao: „Nadam se da će moja djeca imati mentalni sklop kao tvoj“. Leo je dodao kako je ona „žena stroj, robocop“. Puna energije, Sanja je ulovila ražu, a tim se složio da će je sačuvati za sljedeći dan kako bi se najeli prije natjecanja za imunitet. Antonia je pronašla jednu voćku, ali budući da nije bila sigurna je li jestiva, odlučila ju je s Norom podijeliti za pranje kose. „Ideja za pranje kose s voćkom bila je top. Nikad se ne bih toga sjetila i mislim da je čak i pomoglo jer čim smo stavljale na kosu, kosa je počela mirisati i bila je mekana“, kazala je Nora.

U plavom se timu ponovno otvorila tema nominiranja Marine na zadnjem plemenskom vijeću. „Spekulira se da smo David, Denis, ja i Marina neki klan. To isto mogu reći za Filipa, Tonku, Anđelu i tebe“, rekao je Amer Sanji, objašnjavajući kako je za jak tim potrebno imati jake igrače, a ne glasati za njih iz osobnih razloga. Filip mu je pak napomenuo kako se i za Antoniu i Davida također glasalo zbog toga što se ljudima koji su glasali za njih nisu svidjeli. „Amer nas motivira svojim govorom, a Sanja svojom energijom“, napominje Leo. Na kraju su ipak zaključili kako svatko ima pravo glasati po svom nahođenju, a ne kako ostali misle.

Koji će tim već sutra morati odlučiti tko će biti sljedeći za nominacije, doznat ćemo u Survivoru na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju