Postanite dio nezaboravne životne pustolovine i prijavite se za sudjelovanje u showu!

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Hrabrost, avanturistički i natjecateljski duh te spremnost na suočavanje s novim i nepoznatim izazovima ključne su karakteristike za sve entuzijastične pojedince željne sudjelovanja u novoj sezoni popularnog natjecateljsko-zabavnog showa Survivor. Nova TV poziva sve zainteresirane da se prijave i budu dio ovog zabavno-natjecateljskog televizijskog formata koji se već više od dva desetljeća etablira kao globalni hit, donoseći uzbuđenje i adrenalinske trenutke gledateljima diljem svijeta.

PRIJAVITE SE OVDJE

 

Ako ste spremni iskušati vlastite granice i suočiti se s nepredvidivim izazovima koje nudi divlja i nepoznata okolina, sada je pravo vrijeme da pokažete svoju strast prema izazovima, motivaciju za uspjehom te fizičku i psihičku spremnost. Ovo iskustvo odvest će vas na nezaboravno putovanje prepuno iznenađenja, samootkrivanja i neponovljivih avantura koje ćete zauvijek pamtiti.

Stavljeni pred izazovne okolnosti na nepoznatom terenu s ograničenim resursima potrebnim za opstanak, glavna zadaća kandidata je prevladati i nadmašiti svoje suparnike. To uključuje međusobno nadmudrivanje, kako u fizičkim i mentalnim izazovima koji testiraju razne sposobnosti, tako i u složenim međuljudskim odnosima koji mogu biti ključni na putu do pobjede.

Ovo je prilika koja će odvažnima obogatiti životno iskustvo. Prijavite se odmah na stranici novatv.hr/survivor i otvorite vrata adrenalinskoj pustolovini, u kojoj samo najspremniji opstaju. Ne čekajte, već zakoračite hrabro prema iskustvu koje će vas promijeniti zauvijek.


Postanite dio nezaboravne životne pustolovine i prijavite se za sudjelovanje u showu!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju