David, Denis i Antonia iz plavog te Luka, Anja i Nataša iz crvenog tima nadomak su pobjede!

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Nakon napete i zahtjevne igre, prvi polufinalisti u crvenom timu postali su Anja i Nataša, a u plavom dva prijatelja – David i Denis. „Nismo se uspjele osvetiti za Lea, i to mi je krivo. Poligon je bio dovoljno lagan za podjednake snage, ali moraš prihvatiti da nije išlo po planu i ići dalje“, komentirala je Nora. U duelu su se tako našle Nora i Antonia iz plavog te Draga i Luka iz crvenog tima.

Kada je izgubila od Antonije, Nora je rekla: „U jednu ruku mi je krivo, jer je bilo stvarno blizu kraja, ali s druge strane nisam ni očekivala da ću doći do ovdje“. Dodaje da je naučila kako ne treba odustati unatoč crnim mislima koje je imala. „Najveća promjena kod mene je ta da sam shvatila kako nisam asocijalna. O nekima sam prebrzo donosila zaključke, ali nisam ni o kome mislila zlonamjerno“, rekla je Nora.

U srazu Luke i Drage, bolji je bio Luka, a Draga se s Norom pridružuje poroti. „Spokojna sam. Ljuta sam malo na sebe, jer su mi drhtale ruke, ali nema potrebe za ljutnju. Moj Survivor je izgledao kao emotivan roller coaster. Ja koja sam kao stijena, sam pokazala najviše suza. Zahvalna sam na prilici koju sam dobila, životnoj školi koju nigdje ne bih doživjela“, rekla je Draga za kraj. Time su sva mjesta u poroti popunjena, a već u idućoj epizodi članovi porote ispunit će svoju ulogu i odabrati jednog kandidata za finale. Koga će izabrati, doznat ćemo u novoj epizodi!

Tko će ove godine odnijeti titulu pobjednika Survivora, doznat ćemo u nedjelju 28. svibnja.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju