„Zamisli kakvo je to pleme kad ona ne želi biti u njemu“

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Noć nakon nenadanog slanja Marine u dvoboj, u plavom se timu sliježu dojmovi, ali su i tenzije u plemenu sve očitije.

„Jako su me povrijedili, jer sam se jako trudila. Očito to nije dovoljno i ne pali. Očito je to možda i previše. Imam novu taktiku, a to je da ću biti najmanje vidljivi član plemena, osim u poligonu, tamo ću im pokazati tko sam“, kaže Marina koja je uvjerena da je ona najveća konkurencija za pobjedu u Survivoru. Smatra i da se pojavio klan koji želi eliminirati najjače članove tima te da su u njemu Filip, Antonia i Anđela, a u svoj stav uvjerili su, kaže, i Sanju.

„Nismo uništili tim mi koji smo glasali za Marinu, nego oni koji su stali na njezinu stranu“, smatra Filip te dodaje da je svojim ponašanjem nakon nominacija Marina samo potvrdila da je upravo ona osoba za koju je trebalo glasati. Crveni tim komentirao je cijelu situaciju na plemenskom vijeću, a Nataša je otkrila da im je nakon duela Marina prišla i pitala ih prihvaćaju li je u svoje pleme. „Zamisli kakvo je to pleme kad ona ne želi biti u njemu“, rekla je Nataša.

 

Kako će izgledati borba za namirnice nakon velike neugodne situacije u plavom plemenu, ne propustite pogledati večeras u novoj uzbudljivoj epizodi Survivora na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju