Anja i Luka imaju dva boda prednosti, David nakon duela u igru ušao sretan.

Pogledaj propušteno na  NOVATV

David je presretan i oduševljen je svojim nastupom u duelu u kojem je pobijedio Lea, no nema odmora ni za plavi ni za crveni tim budući da moraju odmjeriti snage u individualnim igrama koje će pokazati tko od njih zaslužuje nastaviti sudjelovati u natjecanju. Igra u Survivoru se nastavlja, a dvoje najboljih odlazi direktno u polufinale.

Preostali kandidati prokomentirali su i ponašanje porote, a posebno iz je začudilo Sanjino ponašanje.

Anja i Luka u ovaj su krug ušli svaki s bodom prednosti kojeg su osvojili u prethodnim borbama. Na početku poligona čekao ih je pješčani dio koji su morali proći, radeći si put pomoću kocki, a pri tom nisu smjeli dotaknuti tlo. U nastavku poligona čekao ih je niz prepreka koje su morali proći što brže. Na kraju poligona nalazio se stol s tri rupe, a njihov je zadatak bio da ubace dvije loptice. Natjecatelji kojima je ovo prvo pošlo za rukom osvojili su bod, a u polufinale prolaze oni koji prvi osvoje četiri boda.

U zadnjoj rundi koju smo vidjeli natjecali su se Draga i Luka. Draga je uzela bod, pa igru nastavlja s dva boda, a Luka i dalje ima samo jedan. Napeta igra nastavlja se u sljedećoj epizodi, a tko će osvojiti najviše bodova tek ćemo doznati.

Tko će ove godine odnijeti titulu pobjednika Survivora, doznat ćemo za svega nekoliko dana, u finalnoj epizodi u nedjelju 28. svibnja!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju