Pogledajte što vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Nakon što je plavi tim uspješno svladao crvene u posljednjoj ovotjednoj igri za plemenski imunitet, u večerašnjoj epizodi 'Survivora' slijedi novo Plemensko vijeće na kojemu će glavnu ulogu imati upravo crveni tim. Plavi je tim siguran pred nominacijama koje sada čekaju crvenu ekipu, a njezini su članovi na mukama jer moraju izglasati jednog kandidata koji će se u duelu za ostanak u 'Survivoru' natjecati protiv Ivane.


Donedavno je u crvenom timu Nađa je glasila za najslabiju kariku, ali nekoliko uzastopnih pobjeda u izazovima i podatak da statistički nije najlošija u igrama poboljšali su njezin status u timu. Osim toga, svaki kandidat iz crvenog tima još uvijek ima priliku izbjeći nominacije, ali samo pod uvjetom da pobijedi na nadolazećem izazovu za osobni imunitet.

 


Koji će kandidat osvojiti osobni imunitet i onemogućiti ostalim suigračima da glasuju za njega? Možda će to biti netko kome imunitet uopće neće trebati, a možda će to biti upravo netko kome će imunitet u ključnom trenutku spasiti živu glavu. Ivana je već spremna za duel, a na večerašnjim nominacijama doznat će se tko će joj se iz crvenog tima pridružiti te tko će nakon duela 'Survivoru' zauvijek reći zbogom.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju