Ne propustite novu sezonu Supertalenta!

Nova sezona Supertalenta je pred vratima, a oko 150 kandidata na audicijama stalo je na veliku pozornicu s ciljem da pokažu svu raskoš svog talenta. U devetoj sezoni, koja s emitiranjem kreće u subotu, 24. rujna na Novoj TV, za pobjedu će se natjecati plesači, pjevači, imitatori i akrobati te kandidati s rijetkim i neobičnim talentima koje dosad u showu nismo imali prilike vidjeti. Njihov prolaz u daljnje natjecanje ovisi o žiriju kojeg ove godine čine Davor Bilman, Maja Šuput, Martina Tomčić i novi član - Fabijan Pavao Medvešek, a tko ih je impresionirao, rasplakao ili naljutio, tek će se doznati!

Dok članovi žirija nestrpljivo čekaju povratak na male ekrane i Fabijanov debi u žiriranju, novoj sezoni Supertalenta veseli se i voditeljski dvojac Igor Mešin i Frano Ridjan koji će i ove godine imati presudnu ulogu u odabiru jednog od ukupno pet sretnih kandidata koji će zahvaljujući njihovom zlatnom gumbu osvojiti izravan plasman u polufinale.

„Nakon svih sezona Supertalenta pomislim da me više ništa ne može oboriti s nogu, ali uvijek se dogodi da se prevarim! Sudeći po talentima koje sam vidio, mislim da će deveta sezona biti vrlo uzbudljiva i zanimljiva, pa svima preporučam da nas gledaju i prate iz emisije u emisiju“, poručuje Igor, a Frano najavljuje kakve talente gledatelji mogu očekivati u novoj sezoni: „Mogu sa sigurnošću reći da će gledatelje ovogodišnji nastupi prikovati za ekrane. Od onih strašnih i opasnih koje ne smijete pokušavati kod kuće, do onih lijepih i sjajnih talenata zbog kojih ćete zaplakati od sreće. Nevjerojatno je da se nakon toliko sezona nađe i dalje sjajnih pojedinaca, a dodatno veseli što se na naš show prijavljuju i kandidati iz drugih zemalja“.

Ususret početku nove sezone megapopularnog showa, voditelji su se zajedno sa članovima žirija okupili na snimanju promo spota, gdje su i sami pokazali svoj glumački talent u ulozi zaštitara kojima je povjeren zadatak čuvanja zlatnog gumba u muzeju. „Promo spot je zamišljen kao pravi mali film i jako nam se svidjelo. Sjajna ekipa snimatelja, rasvjete, tona i rekvizita – bio je užitak raditi sa svima njima, uz scenarij za poželjeti: muzejski prostor, noć, tajnovitost, lopovi kao iz 'Nemoguće misije' te zaplet, odnosno rasplet, sa članovima žirija“, poručuje Frano koji se, za razliku od Igora, po prvi put okušao u glumačkim vodama. „Imao sam priliku prvi puta Igora vidjeti u glumačkoj ulozi na setu, pa sam morao krajnje ozbiljno shvatiti i svoj zadatak. Sada službeno mogu u životopis staviti da sam imao pravu ulogu na ekranu“, šaljivo dodaje Frano.

Dok će jednom sretnom kandidatu Igor i Frano dodijeliti zlatni gumb, isti će zadatak imati i svaki član žirija, pa će ukupno pet kandidata osvojiti izravnu ulaznicu za polufinalne emisije. Tko će već na audicijama svojim nastupom oduševiti žiri i voditelje doznajte u subotu, 24. rujna na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju