Samo na YouTube-u je ostvareno preko 1.6 milijuna pregleda!

Potraga za talentima koji obaraju s nogu krenula je s prvom epizodom nove, osme sezone showa Supertalent koja je iznjedrila brojne zanimljive nastupe, ali i prvi zlatni gumb. Ako je suditi prema odličnim rezultatima gledanosti, publika se zaželjela novih i neobičnih talenata, a tome u prilog govore i rezultati kojima se mogu pohvaliti digitalni kanali.

Od emitiranja prve epizode do danas, sve društvene mreže Supertalenta broje ukupno 2.6 milijuna video pregleda. Od toga je 661 tisuća video pregleda ostvarena na Facebooku te 93 tisuće na Instagramu, a praćenost Supertalenta nimalo ne zaostaje ni na TikToku gdje su dva objavljena videa ostvarila preko 300 tisuća video pregleda.

Nastupi kandidata postali su hit i na YouTube-u Supertalenta gdje je ostvareno preko 1.6 milijuna pregleda, a čak tri videa našla su se na trending listi. Na prvom je mjestu nastup pjevača Romana i violonistice Biance, dok drugo mjesto drži iluzionist Staneli sa svojom spektakularnom točkom koja je zavrijedila zlatni gumb i izravan plasman u polufinale. Na sedmom se mjestu u trendingu našao zanimljivi performans slikara Matana Vukčevića koji se publici i žiriju predstavio talentom brzog slikanja.

Izvori: YouTube analytics, Tik Tok analytics, Facebook insights, Instagram insights
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju