Osim izvrsnih plesnih pokreta, Damiano će otkriti svoj drugi talent!

 Audicije Supertalenta se nastavljaju, a u drugoj epizodi, koja je na rasporedu ove nedjelje, predstavit će se novih 11 kandidata koji će impresivnim nastupima pokušati osvojiti kartu za daljnje natjecanje. Među njima će se pojaviti šarmantni Damiano Lopez koji je rođen na sjeveru Italije, ali s obitelji se kao 13-godišnjak preselio u Australiju u potrazi za boljim životom. Želio je pomoći roditeljima i zaposlio se kao čistač u plesnoj školi gdje je promatrao profesionalne plesače i njihove pokrete uz latinoameričku glazbu, pa je i sam počeo plesati dok je čistio. Profesori su primijetili njegov talent i pozvali ga na satove plesa. Vrlo brzo, ovaj svestrani Talijan od čistača došao je do izvrsnog plesača i s 15 godina postao je prvak u latinoameričkim plesovima.

„Nakon nekog vremena osjetio sam da me srce vuče nazad u Italiju. Vratio sam se kao australski prvak, pa se ni Talijanima to nije baš svidjelo. Došao sam u stranu državu, gdje mi se činilo da ne pripadam, pa sam se vratio u svoju i osjećao se isto tako jer sad više nisam ni Talijan niti Australac“, govori Damiano koji je u Supertalent došao na nagovor prijatelja. „Moj dobar prijatelj je vrhunski plesač. On me pozvao“, ispričao je Damiano, otkrivši da mu je poziv uputio Marko Ciboci kojega su gledatelji imali prilike gledati u ulozi člana žirija kroz dvije sezone emisije 'Ples sa zvijezdama'.

Osim izvrsnih plesnih pokreta, Damiano će otkriti svoj drugi talent, a hoće li mu se na pozornici pridružiti i Ciboci ili će njegov nastup podržati iz publike, ne propustite pogledati u nedjelju, od 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju