Glasovi publike u finale su odveli još jednog kandidata – Mario Zovko finalist je Supertalenta.

Mario Zovko zapanjio je publiku i žiri na audicijskom nastupu kad je pokazao talent multi-voicera. Zabavan i šarmantan na audiciji je oponašao brojne balkanske pjevače, a za polufinalni nastup predstavio je glazbeni vremeplov stranih izvođača i hitova.

Nakon prvog nastupa na Supertalentu počeo je dobivati poslovne ponude vezane za multi-voicing, naracije i pjevačke angažmane. Polako mu se mijenja život i otvaraju nove prilike na različitim mjestima.

"Ne mogu reći zaista da sam očekivao. Ja sam dao sve od sebe i na audicijskom nastupu i u polufinalnom da bude šaroliko i različito. Pa Bogu hvala i hvala dragoj publici što je prepoznala moj talent i rad", otkrio nam je Mario svoje osjećaje nakon prolaska u finale.

Zatim je dodao: "Svojim glasačima bih se od srca zahvalio, nisam znao da ću svojim nastupima osvojiti publiku u tolikom broju i jedno veliko, veliko hvala. Podržavajte me i dalje u finalu gdje ću dati sve od sebe da opravdam očekivanja."

Ovim polufinalnim nastupom nema koga nije oduševio. Martina je otvorila komentare žirija: "Ako prezentaciju stavim u drugi plan, vokalno mi je bilo izuzetno zanimljivo." Fabijan je istaknuo kako je talent svakako pjevanje i da je bilo dijelova koje je mogao još doraditi, ali sve u svemu je bilo dobro.

Maja ga je nahvalila, ali i istaknula: "Meni si stvarno uber talentiran, samo mi je malo zabavnije bilo prošlo put."

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju