Žiri Supertalenta je odlučio – Kristijan Crnica ide u finale.

Jedinstveni stil pjevanja koji je Kristijan Crnica pokazao na audicijama, osvojio je publiku i žiri u drugoj polufinalnoj emisiji. Martini se jako svidio njegov nastup i otkrila mu je da je malo nedostajalo da na audicijama stisne zlatni gumb. Bio je spontan, šarmantan i pokazao je jednu drugu stranu sebe i oduševio žiri koji ga je svojom odlukom poslao u finale Supertalenta.

Kristijan nam je otkrio kakav je osjećaj kad čuješ svoje ime za prolazak u finale: "To je uvijek neki čudan feeling nije baš najbolji, ali kemija neka se dogodi u tebi jer samo čekaš... mislim da su to neki šokovi u glavi i tek onda shvatiš sve. Tako da sam ja shvatio to kad sam zagrlio ljude i tada sam u glavi uklopio e to je to."

Voli čuti komentare svih ljudi koji se bave glazbom jer mu to može pomoći, a uz to uvijek osluškuje i reakciju publike. "Ako je publika bila zadovoljna i ako je bila sa mnom i mojim emocijama, onda je to to", istaknuo je.

Za nastup u finalu već se sprema, a planira svoj glazbeni put razvijati i u Sloveniji i u Hrvatskoj. "Možda moj jezik nije dobar, ali mogu naučiti i želim to", naglasio je Kristijan na kraju.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju