Koja će tri natjecatelja zauzeti prva mjesta u finalu showa doznajte u nedjelju na Novoj TV!

U Supertalentu su nakon audicijskih emisija na red došle polufinalne emisije koje će se emitirati uživo iz novog studija. Već su odabrani polufinalisti koji će se boriti za svoje mjesto u velikom finalu te titulu devetog supertalenta i glavnu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna.

Samo će troje najboljih iz svake polufinalne emisije zauzeti svoja mjesta u finalu showa. Od toga će prva dva finalista odabrati gledatelji, dok će trećeg finalista, neovisno o glasovima gledatelja, proglasiti žiri.

Prvih devet kandidata predstavit će se već ove nedjelje, a sada se prisjetite njihovih audicijskih nastupa i budite spremni za spektakl koji vas očekuje u prvoj polufinalnoj emisiji. Recite nam u anketi koga jedva čekate vidjeti ponovno na velikoj pozornici Supertalenta.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

U nedjelju će novu koreografiju izvesti Miljan Rančić koji je od žirija dobio titulu najboljeg breakdancera u povijesti Supertalenta.

Plesom na kolutu gledatelje će zabaviti Maria Lopez, a novu će pjesmu izvesti i 21-godišnji reper Antoneli Mištrafović.

Nove pjevačke točke izvest će Digna Mbepera iz Tanzanije te Osječanka Sara Krpan.

U nedjelju će nastupiti i dva zlatna gumba – Magic Leon kojega su izabrali voditelji Igor i Frano te Farija Gaši koja je direktno u polufinale prošla zahvaljujući Maji.

Za prolaz u finale ove nedjelje borit će se i dvije plesne skupine – CAF Spliters i Illusion.

 

Koja će tri natjecatelja zauzeti prva mjesta u finalu showa doznajte u nedjelju na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju