Još svega nekoliko tjedana dijeli nas od audicija najpopularnijeg showa u Hrvatskoj, globalnog hita 'Supertalent', a svi oni koji ne žele propustiti priliku i biti dio najvećeg spektakla na ovim prostorima još uvijek stignu se prijaviti.

Pogledaj propušteno na  NOVATV

 Sedma sezona najpoznatijeg talent showa u svijetu ponovno otvara svoja vrata i donosi najspektakularnije, najneobičnije, najemotivnije i najatraktivnije trenutke u domove gledatelja Nove TV. Potraga za nesvakidašnjim, neobičnim, iznimnim i iznenađujućim talentima koji će se boriti za titulu novog, sedmog hrvatskog Supertalenta je u tijeku. Show u kojemu nitko nije premlad ni prestar, show koji oslobađa sve talente, uvijek ide korak dalje!

Da je Supertalent hit koji iz sezone u sezonu ne prestaje oduševljavati publiku, dokazuju i podaci gledanosti. Posljednja emitirana sezona Supertalenta zauzela je tron gledanosti kao najgledanija zabavna emisija u Hrvatskoj. Šesta sezona ostvarila je prosječan udio u gledanosti od 49,5 posto, a svaku epizodu gledalo je oko 800 tisuća gledatelja.

Pokažite što znate i dokažite da ste najbolji, a prijaviti se možete putem prijavnice novatv.hr/supertalent ili pozivom na broj: 060 808 801 (Cijena:3,75 kn/poziv fix. i 5,05kn kn/poziv s mob.)*


 

 

(Izvor: AGB Nielsen; Razdoblje: 23.9. – 16.12.2018.; Ciljna skupina: 4+)