Žiri je već odabrao kandidate koji nastavljaju borbu za prolazak u veliko finale.

Nakon audicijskih emisija na red dolaze polufinalne emisije koje će se uživo emitirati iz novog studija. U prvoj polufinalnoj emisiji Supertalenta kandidati će se predstaviti s još kreativnijim točkama od audicijskih. Žiri je već odabrao ukupno 36 kandidata koji nastavljaju svoje natjecanje za titulu devetog supertalenta i glavnu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna, a samo će troje najboljih iz svake polufinalne emisije zauzeti svoja mjesta u finalu showa. Od toga će prva dva finalista odabrati gledatelji, dok će trećeg finalista, neovisno o glasovima gledatelja, proglasiti žiri.

U osam audicijskih emisija otkriveni su brojni talenti koji su zabavili širu publiku, a žiriju pobudili različite i zanimljive emocije. Svaki kandidat svojom je pričom i talentom pokušao ostaviti najbolji dojam te zasjati na velikoj pozornici. 

Kroz backstage videa te intervjue imali smo prilike vidjeti kako su se osjećali na pozornici i kakvo iskustvo su imali na nastupu kandidati. A sad donosimo pregled devete sezone Supertalenta iz perspektive žirija.

Stručni žiri koji čine Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek, Maja Šuput i Davor Bilman, nakon audicijskih emisija prokomentirali su iskustvo nove sezone, kandidate i njihove talente, a osvrnuli su se i na međusobne odnose. Sve zanimljivosti iz svijeta žirija Supertalenta doznajte u novom videu. 

Koja će tri natjecatelja zauzeti prva mjesta u finalu showa doznajte u nedjelju na Novoj TV!

 

 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju