Plesni klub Dance Queen u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Prije četiri godine došli su do finala, a ovoga puta nije im to jedini foku. Plesni klub Dance Queen želi pokazati publici da je ples sport i da je jako zahtjevan. Bitno im je da svojim performansom dotaknu publiku.

Između audicijskog i večerašnjeg nastupa bilo je puno treninga, puno ideja. Svi su dugo u klubu i ponekad svaki korak netko zna interpretirati drugačije pa su potrebni i posebni dogovori. Večeras u koreografiji donose prikaz psihičkog i fizičkog nasilja. 

 

"Ja bih ovo usporedio s čokoladom s paprom. Kao što crnu čokoladu ne voli svatko, tako i za čokoladu s paprom treba biti sladokusac. Kad samo gledamo ples onda ste tu čisti i savršeni", objasnio je Davor.

"Jako ste nas uozbiljili. Imali ste naš fokus od prve do zadnje sekunde. Ispada da je ovo najozbiljniji nastup večeras. Izveli ste točku stvarno maestralno samo nisam mislila da će to biti još i ovako duboko", istaknula je Maja.

Fabijan se zapitao koja je poruka nastupa. A oni su objasnili da često žrtve nasilja završe kobno, a počinitelji nekažnjeno. Nakon toga zaključio je da mu se možda malo više svidjela poruka s audicije jer su svi mladi, a to je jako teška tema.

"Ja sam se naježila od glave do pete i gledala sam vas u jednom dahu. Druga stvar slažem se u svemu što vam je reako Davor. Malo manje bih se složila s Fabijanom i Majom. Apsolutno mi je super da u ovom ozračju, savršenosti, fokusu završavamo emisiju. A posebno ću pohvaliti koreografiju ri pohvalila bih vašu usredotočenost. Vi ste se ozbiljno klizali, ali niste to dali pokazati. Svaka čast", čestitala im je Martina na tako dobrom nastupu. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju