Supertalent je dobio novih troje finalista.

Nakon druge polufinalne emisije Supertalent dobio je novih troje finalista. Najviše glasova publike dobili su plesni partneri Ivo i Mia te multi-voicer Mario Zovko, a kao trećeg finalista žiri je odabrao pjevača Kristijana Crnicu.

Plesni partneri Mia Kuleš i Ivo Štrkljević, koji su na audiciji svojim plesom na šipci toliko oduševili Davora da im je stisnuo zlatni gumb, novim spektakularnim nastupom opravdali su svoje mjesto u polufinalu. „Apsolutno ste opravdali moje povjerenje. Bili ste savršeni, jako sam ponosan što sam vas izabrao za svoj zlatni gumb. Pokazali ste usklađenost i posebnost. Vi ste i poruka koju trebamo svima poslati. Držim vam palce. Ja vas volim“, poručio je Davor, a da su Ivo i Mia zaista nadmašili očekivanja žirija potvrđuje i Majin zaključak da Davor nije mogao odabrati bolje kandidate za zlatni gumb. „Malo sam ljubomorna na tvoj zlatni gumb, izabrao si najbolje ikada. Sviđaju mi se kostimi. Bili ste ludilo. Pozivam i ja svoje glasače, zaista to zaslužujete“, rekla je Maja.

U finale se plasirao i multi vokalni izvođač Mario Zovko koji je do Supertalenta bio najviše prepoznatljiv po himni koju je skladao za klub Manchaster United, a nove obožavatelje dobio je otkako je pred brojnom publikom pokazao svoj nevjerojatni talent oponašanja poznatih pjevača. Za polufinalni nastup Mario se vokalno transformirao u Louisa Armstronga, Elvisa Presleya, bendove Iron Maiden i AC/DC, Shakiru i mnoge druge izvođače, zbog čega je od Maje dobio kompliment da bi zasigurno svojim talentom pobijedio u showu Tvoje lice zvuči poznato. „Meni je ovo vokalno bilo jako zanimljivo“, dodala je Martina, a pozitivnim se komentarima priključio i Davor zaključivši: „Nastup je bio jako upečatljiv i još jači nego na audiciji“.

Titula trećeg finalista pripala je pjevaču Kristijanu Crnici koji je svojom izvedbom pjesme 'River of dreams' ponovo osvojio članove žirija koji su mu na kraju emisije dali ulaznicu za finale. „Falilo je jako malo da ti na audiciji stisnem zlatni gumb, a nisam jer sam mislila da nemaš hrabrosti pokazati ovaj dio osobnosti koji si pokazao večeras - šarmantnost, opuštenost. Na audiciji si ostavio dojam da si hladan... Jako mi je žao što ti nisam dala zlatni gumb“, rekla je Martina. Njegov su nastup pohvalili i ostali članovi žirija, a Maja je primijetila i njegovu samouvjerenost na sceni. „Ne pamtim da sam ikada vidjela nekoga da tako samouvjereno nastupa. Ti si do te mjere samouvjeren da mi ideš malo i na živce... Toliko si dobar“, poručila je Maja.

Svojim vanserijskim trikovima žiri je oduševio 18-godišnji majstor u freestyle nogometu Nemanja Pejčić koji nosi titulu prošlogodišnjeg balkanskog prvaka u ovoj sportskoj disciplini. „Na audiciji si bio fokusiran da svaki element bude savršen. Pitali smo se zašto ti nitko nije dao zlatni gumb. U svojoj kategoriji si, slobodno mogu reći, pobjednik. Možeš biti ponosan i sretan. Suludo si talentiran“, zaključila je Maja koja je svojim komentarom toliko dirnula Nemanju da je pustio suzu.

Mlada pjevačka nada Emma Uvalić u drugoj polufinalnoj večeri nastupila je sa Severininom pjesmom 'Grad bez ljudi' za koju je dobila brojne komplimente. „Ti pjevaš kako bi hrvatska pjevačica trebala pjevati… Imaš stav, imaš gard, imaš izgled. Pripadaš hrvatskoj estradi", poručila joj je Maja, a njezin se nastup svidio i Martini koja je ovoga puta nanjušila veću dozu treme. „Sada si išla stepenicu iznad, ali mislim da si imala tremu i to sam čula u tvom vokalu. Nije to ništa loše. Ja bih glasala za tebe“, rekla je Martina.

Pozitivne reakcije žirija i publike izazvali su članovi plesnog studija My Way koji su za polufinale pripremili koreografiju u ritmu najvećih glazbenih hitova sadašnjice. „Jako mi se sviđa koliko vi uživate dok plešete“, primijetio je Davor, a Martina je zaključila da je njihov nastup bio puno bolji od audicijskog.

Publiku u studiju oduševili su i mladi članovi plesnog kluba Megablast iz Velike Gorice koji su se u polufinalu pojavili u nešto mnogobrojnijem izdanju te još jednom potvrdili da su pravi majstori breakdancea. „Meni ste bili super. Sviđa mi se kako ste nadogradili nastup s više plesača", rekao je Fabijan. „Meni ste bili super i uljepšali ste mi večer“, dodao je Davor.

Članice skupine Chicas, poznate kao energične gospodarice dobre zabave i majstorice slovenskih narodnih melodija, ponovno su u studiju stvorile atmosferu za pamćenje, no nisu uspjele impresionirati sve članove žirija. „Krenulo je obećavajuće, ali ne možete nam u polufinalu ponuditi klasu ispod onog na audicijama“, zaključila je Martina, no s njom se nije složio Davor kojemu je nastup djevojaka bio bolji od prethodnog. „Vi ste kod mene izazvale sreću i ja sam se osjećao sretno i dobro. Meni je ovo upgrade audicijskog nastupa“, poručio je Davor te dodao: „Tamnokose članice mrvicu bolje plešu od ovih svjetlijih“.

Bivši snajperist Nikola Barbarić koji se nakon profesionalne vojničke karijere u potpunosti posvetio klaunskoj, ponovo se pojavio na pozornici Supertalenta kao klaun Spartanko Smotanko koji je svojim trikovima opet od srca uspio nasmijati članove žirija. Za vrijeme njegova nastupa bilo je iznenađenja i smijeha, a pao je i jedan X. „Ja ću vas sigurno nazvati za rođendan svog djeteta i za Fabijanov“, zaključila je Maja primijetivši da je Spartankov nastup beskrajno razveselio Fabijana, no njegovi trikovi nisu uspjeli oduševiti Martinu koja je poručila: „Vi ste talentirano zabavni, ali niste za polufinale Supertalenta“.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju