Prvu polufinalnu emisiju gledajte u nedjelju na Novoj TV!

Plesne skupine na Supertalent uvijek donesu posebnu energiju. Tako je bilo i na audicijskim emisijama u kojima su nastupale ove dvije skupine. Svaka na poseban način ostavila je srce na pozornici.

One dolaze iz Splita i jedini su akrobatski rock'n'roll plesni klub u Dalmaciji. Plesni klub CAF Spliters vodi Martina koja se još 90-ih zaljubila u njega, a i dan-danas tu ljubav uspješno prenosi na nove generacije – nešto uspješnije na žensku populaciju jer je u klubu trenutno samo jedan muškarac. Nada se da će se to promijeniti nakon njihovog nastupa. Martina je cure tajno prijavila na Supertalent, a kad su doznale nisu se bunile. Već dugo plešu kao grupa i spremne su došle pokazati što znaju.

Na audicijskom nastupu osvojile su sve pohvale za kostime, za koreografiju i energiju. Jedva čekamo vidjeti što su pripremile za polufinalni nastup. Stoga se prisjetimo kako je izgledao audicijski.

 

 

 

 

Čudnovatom kreacijom Plesni studio Illusion plijenio je pažnju od prvog pokreta. Koreografijom „Creation“ bila im je želja pokazati kako izgleda proces stvaranja jednog nastupa.

Svestrana Osječanka Ivana Crnković bavi se plesom već 17 godina i osnivačiva je PS Illusion. Koreografijom „Creation“ Ivana je željela pokazati kako to izgleda kad stvara pokret, koreografira, kako sve kontrolira i kako se osjeća na kraju kad to sve i uspije ostvariti. Čim su došle na pozornicu Maja je bila oduševljena kostimima. Od prvog pokreta plijenile su pažnju svih u studiju. Prisjetimo se njihovog nastupa.

 

 

 

Prva polufinalna emisija pred nama je ove nedjelje koja će se emitirati uživo iz novog studija. Žiri je već odabrao ukupno 36 kandidata koji nastavljaju svoje natjecanje za titulu devetog supertalenta i glavnu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna, a samo će troje najboljih iz svake polufinalne emisije zauzeti svoja mjesta u finalu showa. Od toga će prva dva finalista odabrati gledatelji, dok će trećeg finalista, neovisno o glasovima gledatelja, proglasiti žiri.

Koja će tri natjecatelja zauzeti prva mjesta u finalu showa doznajte u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju