Miljan Rančić u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Isprva nikome nije rekao da se prijavio na Supertalent pa su se svi iznenadili kad je audicija bila prikazana. Reakcije su bile odlične. Nastup za polufinale je kompleksniji od audicijskog. Na audiciji je obećao da će sljedeći nastup biti uz pjesmu Josipe Lisac, a to je obećanje i ispunio.

Nije nedostajalo dobrih pokreta na audicijskom nastupu u režiji ovog breakdancera. Miljan Rančić zaljubljenik je u ples, a u Supertalentu se predstavio breakdanceom koji ga je osvojio zbog toga što uključuje kombinaciju akrobacija i glazbe koja mu daje dodatnu čar koja je za njega neodoljiva. Voli mijenjati stilove, pa se osim u breakdanceu okušao i u salsi i bachati.

 

"Moram se složiti s tobom ti i pravi ličilac. Ja bih čak rekao da je ovo bio toliko artistički ili dubok ples da će ga rijetki razumjeti. Zanimljivo je koliko si spojio plesnost, fluidnost i sporiju pjesmu. Ja sam prepoznao dijelove borilačkih vještina i baš si bio apsolutno dobar", pohvalio ga je Davor.

"Jasno mi je koliko je tvoje vježbanje i da bi ovo sve bilo ovako divno koliko treba odricanja. Izbor muzike je bio potpuno neočekivan, ali ovo nastupu daje jedan artistički dojam", dodala je Maja.

"Ako se dobro sjećam ti si na izlasku s audicijske emisije viknuo hint. Jako mi se sviđa kako to radiš. Ta snaga je bitna za to koliko si ti fluidno sve izveo. Vještina se vidi i stvarno svaka čast", istaknuo je Fabijan.

"Ja sam ovo najmanje promatrala kao isključivo plesni broj. Na mene si danas ostavio dojam potpunog umjetnika. Nazvala bih te eksperimentalnim umjetnikom, ali bih ti tako umanjima vještine koje su evidentne. Inače kod eksperimentalnih umjetnika uvijek nešto manjka. Kod tebe se to apsolutno ne može reći, a opet s rduge strane potpuno si drugačiji nego umjetnisi tvog kalibra. Drago mi je da sam te imala priliku upoznati", zaključila je Martina.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju