Poslušala je komentare žirija i za polufinalni nastup probala nešto drugačije.

Nema sumnje da je ona nova mlada pjevačka nada! Marljivo se pripremala za ovaj polufinalni nastup i njen trud se svakako isplatio.

Maji se njen nastup apsolutno svidio i imala je samo riječi hvale: "Izgledaš božanstveno. Pjevaš točno onako kako jedna hrvatska pjevačica treba pjevati. Znaš što želiš, imaš fokus, ti pripadaš toj domeni hrvatske estrade! Pjevaš tako da svatko može pjevati s tobom i nikad nikome nećeš ići na živce! Imaš stav, imaš gard, imaš živce, svaka čast!"

"Osjetila sam vrstu opterećenosti koje nije bilo na audiciji. Mislim da si imala tremu i to sam ti nažalost čula u glasu. To nije ništa loše!", izjavila je Martina. Uz Fabijanove pozitivne komentare Damir se složio s Majom da je bila odlična.



Splićanka Emma Uvalić je tinejdžerka koja već ima iskustva s javnim nastupima. Kao djevojčica od 9 i 13 godina nastupila je s Doris Dragović u Lisinskom i Areni. Samim time, nema strah od javnih nastupa i voljela bi na Supertalentu ponovno, nakon korone, osjetiti što znači nastupati i natjecati se u pjevanju. Bila je dosad na raznim pjevačkim natjecanjima i polučila značajne uspjehe. Cijela obitelj ju podržava, a osobito otac, koji joj je pratnja na audiciji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju