Prvu polufinalnu emisiju gledajte u nedjelju na Novoj TV!

Audicijski dio devete sezone Supertalenta došao je kraju. Na redu su polufinalne emisije koje će se nedjeljom emitirati uživo iz novog studija.Žiri je odabrao ukupno 36 kandidata koji nastavljaju svoje natjecanje za titulu devetog supertalenta i glavnu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna, a samo će troje najboljih iz svake polufinalne emisije zauzeti svoja mjesta u finalu showa. Od toga će prva dva finalista odabrati gledatelji, dok će trećeg finalista, neovisno o glasovima gledatelja, proglasiti žiri.

Od svih kandidata koji su se predstavili na audicijama neki su se ipak izdvojili po nevjerojatnim talentima i izvedenim točkama. Prisjetimo se tih nastupa.

Svojim nastupom Muy Moi nema koga nije šokirao. Akrobatski je plesač koji u svoje nastupe uključuje i neobične elemente. On uvija svoje tijelo u neobične i bolne poze, guta pa čak i riga vatru.

Najveću napetost na pozornici postigao je trikovima s nožem. Oštrim nožem prelazio je preko jezika i nije se posjekao. Zatim je isti nož zabio u nos, a dok su se tri člana žirija okrenula od muke, Fabijan Pavao Medvešek izvukao je nož koji je bio potpuno čist i bez kapi krvi. Prisjetimo se njegovog nastupa.

 

Talent kojim se na audiciji predstavio Krešimir Šunjić zasigurno niste vidjeli nikad prije. Kad je došao na pozornicu, predstavio se i najavio da će svirati žiri se zapitao pa gdje je Krešimiru instrument, a on je dosjetljivo rekao da će se nekako već snaći. Zatim je počeo svirati blagdansku pjesmu „Zvončići“ na svojim zubima.

Publika i žiri u nevjerici su gledali što će se dogoditi, no Krešimir je samo nastavio dalje svirati noktima po zubima. Nakon toga odsvirao je još jednu pjesmu i Maju je zanimalo što to ima zapisano u bilježnici koja stoji pokraj njega. Pa je dodao da to nisu note za njegovo sviranje nego da želi i zapjevati. 

 

 

Užički Superman Milovan Milutinović s dva Guinessova rekorda snagom je iznenadio publiku i žiri na audicijskom nastupu. Predstavio se trčanjem s teretom. Napravio je prvo četiri kruga s 50 kg.

Nakon toga potrebno je da se tijelo odmori i pripremi za sljedeći krug trčanja sa 100 kg pa je u toj pauzi pokazao još jedan talent, a to je pjevanje. Malo je nedostajalo ritma pa su Maja i Fabijan pomogli Milovanu, ali pomalo bezuspješno. 

 

 

Kad se pojavila i voditelji su bježali! Svojim talentom Rachel Belle Barum nikoga nije ostavila ravnodušnim na audicijskom nastupu. Ona voli zabavljati ljude na poseban način – malo je riskantno, ali opet zabavno. Naime, Rachel Belle Barum bičem razbija predmete te izvodi akrobacije.

Frano joj je dodijelio nadimak „kandžijašica“, a čak je i žiri imao priliku probati taj zanimljivi talent. Prisjetimo se tih zanimljivih trenutaka kad je i žiri probao izvesti ovaj talent.

 

 

 

Kad je Natasha Korotkina na audiciji počela plesati u studiju su zavladali šok i nevjerica. Spojila je elemente orijentalnog stila, trbušnog plesa i posebne trbušne pokrete te u ritmu glazbe pomjerala trbušne mišiće. Pokreti su publiku i žiri ostavili bez teksta. Nikad prije nismo vidjeli ovakve pokrete trbuhom.

 

 

Potpuno neočekivanu i novu vrstu plesa izvela je na audiciji Wendi Superstar. Ples grudima u ritmu glazbe talent je koji je Wendi predstavila na velikoj pozornici Supertalenta. Prvi pokreti u ritmu malo su zastrašili Maju, a publika je za to vrijeme već bila na nogama. Pravi šok u studiju uslijedio je kad je Wendi iznenada uz ritam napravila špagu i zatim nastavila dalje koreografiju. Wendi svoj talent nikad ne vježba, to je jednostavno u njoj, i dolazi joj prirodno.

 

 

Prva polufinalna emisija pred nama je ove nedjelje koja će se emitirati uživo iz novog studija. Žiri je već odabrao ukupno 36 kandidata koji nastavljaju svoje natjecanje za titulu devetog supertalenta i glavnu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna, a samo će troje najboljih iz svake polufinalne emisije zauzeti svoja mjesta u finalu showa. Od toga će prva dva finalista odabrati gledatelji, dok će trećeg finalista, neovisno o glasovima gledatelja, proglasiti žiri.

Koja će tri natjecatelja zauzeti prva mjesta u finalu showa doznajte u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju