Brzo na Facebook profil Supertalenta!

1. Pravila sudjelovanja u Nagradnom natječaju „Osvoji ulaznice za Supertalent!”

Članak 1.
Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: Priređivač) u čijem je vlasništvu Facebook (@supertalent.novatv.hr) i Instagram (@supertalenthr) stranice Supertalent Hrvatska, organizira nagradni natječaj pod nazivom „Osvoji ulaznice za Supertalent!” (u daljnjem tekstu: Kreativni natječaj) za gledatelje Nove TV i posjetitelje Facebook i Instagram strance Supertalent Hrvatska. Nagradni natječaj organizira se u svrhu promocije emisije Supertalent i promocije Facebook i Instagram stranice Supertalent Hrvatska.

Članak 2.
Nagradni natječaj počinje 29. 11. 2022. i traje do 30. 11. 2022.
Deset (10) odgovora na Facebooku na postavljeno pitanje: „S kim bi išao/išla gledati polufinale Supertalenta i zašto baš s tobom osobom?“ nagrađujemo na Facebook stranici Supertalent Hrvatska u periodu od 29. 11. 2022. do 30. 11. 2022.

Članak 3.
Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe na području Republike Hrvatske, starije od 18 godina, koji prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj komentara koje su sudionici ostavili putem Facebook stranice Supertalent Hrvatska.
Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da se na Facebook i Instagram stranici Supertalent Hrvatska objavi njihovo ime i prezime te vidi to što su napisali.

Članak 4.
Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 29. 11. 2022. do 30. 11. 2022. na Facebook stranici Supertalent Hrvatska odgovore na jedno pitanje. Zadatak sudionika bit će da u komentare ispod objave napišu odgovor na postavljeno pitanje, bez naknadnog uređivanja (edita). Sudionici imaju vremena odgovarati na pitanja do srijede (30.11.2022.) nakon postavljene objave i to do 14 sati, svi odgovori koji se napišu nakon 14 sati neće se uvažavati. Sudionici trebaju pratiti dnevne objave o emisiji Supertalent kako bi znali odgovoriti na pitanje. Nakon završenog roka, odabrat će se deset (10) dobitnika na Facebooku Supertalenta.
Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Nagradnog natječaja Priređivača, te da će nakon 31.12.2022. godine biti uništeni.

Članak 5.
Svaki komentar koji odgovara uvjetima natječaja navedenim u Članku 4. bit će objavljen na Facebook stranici Supertalent Hrvatska u posebnoj objavi. Najbolji komentari prema odabiru Priređivača bit će objavljeni na Facebook stranici Supertalent Hrvatska.
Svaki Sudionik može poslati neograničen broj komentara. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može koristiti bez naknade i objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime te sadržaj komentara koji su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Nagradni natječaj. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su Suglasni da priređivač ove osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu.
Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ne objavi.

Članak 6.
Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju, može to učiniti na način da ukloni komentar s objave Nagradnog natječaja na Facebook stranici Supertalent Hrvatska .

Članak 7.
Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).
Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.
Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.
Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.
31.12.2022. godine briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.
Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu privatnost@novatv.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja suglasnosti). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene nagrade jer mu uručenje istih više neće biti moguće.
NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr.
Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Članak 8.
Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u Nagradnom natječaju „Osvoji ulaznice za Supertalent!” objavljenim na službenoj web stranici Nove TV (i podijeljenim na Facebook stranici Supertalent Hrvatska) prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja.
U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka.
Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na privatnost@novatv.hr. Priređivač će u zakonskom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.

Članak 9
Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Nagradni natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Nagradni natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

Članak 10.
Na Facebook stranici Supertalent Hrvatska tijekom trajanja Nagradnog natječaja u svakom će trenutku biti dostupan pregled svih pristiglih radova koji odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ovih Pravila.

Članak 11.
Pobjednici Nagradnog natječaja za svoj komentar bit će nagrađeni od strane Priređivača i to s 10 ulaznica za 3. polufinale Supertalenta; 10 pobjednika osvojit će po 2 ulaznice.

Članak 12.
Tijek Nagradnog natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača. Komentari neprimjerenog sadržaja neće biti objavljeni.

Članak 13.
Smatra se da su sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

Članak 14.
Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Nagradnog natječaja ili Nagradni natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 15.
Svaka promjena vezana uz Pravila Nagradnog natječaja biti će objavljena na Facebook stranici Supertalent Hrvatska. O važnim promjenama i dopunama Priređivač može obavijestiti Sudionike i/ili objavljivanjem na Facebook stranici Supertalent Hrvatska i/ili putem inboxa Facebook stranice Supertalent Hrvatska .
NOVA TV d.d.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju