Očekujte neočekivano!

U prvoj epizodi Supertalenta gledateljima će se predstaviti brojni zanimljivi natjecatelji među kojima će biti Amerikanac Dan koji će se na pozornici pojaviti s nekoliko vrsta mačeva. „Nadam se da će moj nastup svima biti iznenađenje. Moj talent je pokušati izvesti nemoguće“, poručuje 66-godišnji Dan koji je oko svog talenta vrlo tajanstven, a jedino što otkiva jest da nema nikakve veze s magijom. Trenutno Dan drži 40 svjetskih rekorda i cilj mu je inspirirati ljude da nemoguće učine mogućim u svojim životima, baš poput njega.

U prvoj epizodi predstavit će se i kandidat Mikko čiji se talent također ubraja u kategoriju nesvakidašnjih i začuđujućih. On će svirati flautu, no na potpuno drugačiji način od onoga na što smo inače navikli, a kada će ga žiri upitati kako je došao na tu ideju, Mikko će odgovoriti: „Flauta je samo upala u krivu rupu“.

Uz njih, na pozornicu će stati još i simpatična Ukrajinka s hrvatskom adresom Nelia Lois koja je u Kijevu završila cirkusku akademiju. Dok je putovala po svijetu i priključivala se raznim družinama najduže je boravila u Kini i Turskoj, no put ju je ipak odveo u Hrvatsku nakon što je njezina majka, kazališna glumica, ovdje pronašla ljubav. Kada je tek doselila u Hrvatsku živjela je u malom selu gdje je radila u vinogradu i brinula se o životinjama, no zbog ljubavi prema gradskom životu preselila se u Zagreb i vratila svojoj omiljenoj zanimaciji – cirkusu.

 

 

„U Ukrajini su mi ostali brat, koji se dobrovoljno pridružio vojsci, i baka koja me odgojila. Ne bojim se i ne skrivam svoje emocije, ali ne želim sa sobom nositi neke tužne privatne priče. Kad god se osjećam tužno, odem u dvoranu i treniram“, zaključuje Nelia koja će žiri već na predstavljanju osvojiti pozitivnom energijom, a hoće li jednako oduševljeni biti i njezinim nastupom tek ćemo vidjeti.

Očkeuje nas i tajanstveni madžioničar koji će nastojati promijeniti Martinin stav prema njegovom zanimanju, glazbena skupina Esteriore brothers koju čine četiri šarmantna brata Mimmo, Amedeo, Piero i Gebriele.

 

 

Među kandidatima u prvoj epizodi naći će se i 23-godišnja studentica medicine Maria Ćuro. „Rođena sam i odrasla u Italiji, a dolazim na Supertalent jer želim podijeliti svoj glas s Hrvatskom koju obožavam i mogu reći da sam počela pjevati uz naše pjesme“.Osim svog talenta, Maria će s gledateljima Supertalenta podijeliti i svoju dirljivu životnu priču i otkriti kako ju je nesretan događaj u djetinjstvu potaknuo da upiše medicinu i pomaže drugima.

„Kad sam imala dvije godine provodila sam dosta vremena u bolnici, imala sam puno operacija, više ni ne znam koji im je broj. Mogu reći da je čudo što sam živa, a svaki put kada bih ušla u bolnicu za mene bi taj miris bio kao miris kuće. To me potaknulo da upišem medicinu, a ono što su prije drugi pružali meni, ja želim dijeliti drugima“, otkriva Maria koja jednaku ljubav gaji i prema pjevanju. Kada će je žiri upitati što joj je draže, pjevanje ili medicina, Maria će odgovoriti: „Još jedan razlog zašto sam ovdje je da pomognem životu da odluči za mene“.

Prve nastupe jubilarne desete sezone ne propustite pogledati u nedjelju 24. rujna na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju