Andrea i Faris su dali sve od sebe, ali Maja je imala nešto sasvim drugo u planu

Andrea je plesačica koja za sebe kaže da joj prvih deset godina dok nije plesala život uopće nije imao nikakve motivacije. Bavila se prvo baletom, pa gimnastikom, a na kraju je upisala latino-američke plesove i od tada više ne može bez plesa. Andrea pleše odmalena, ali na ples se upisala na nagovor mame, a prije Farisa je imala druge plesne partnere. Faris se, osim plesom, bavi i yogom, što mu pomaže i u plesu te volontira u yoga kampu.  

 

„Ja sam zaljubljena u latino-američke plesove otkad znam za sebe, toliko sam bila zaljubljena da sam stalno gledala nastupe profesionalnih plesača i stalno gledam kako oni fenomenalno plešu. Po tom pitanju sam abnormalno razmažena jer znam koliko ova koreografija može izgledati dobro. Znači to je sad loše po vas, rekla bih da ste zaista dobar plesni par, ali da tu imaš još puno prostora za vježbanje“, komentirala je Maja.

„Dat ću vam svoj komentar, ne kao sudac na natjecanju, nego kao sudac u Supertalentu i gledat ću ovo kao vaš talent. Ja vas želim vidjeti ponovno, ne bih toliko zamjerao kolegama što vas kritiziraju. U plesu je jako puno vremena potrebno da bi se dobila mišićna memorija, da bi nešto izgledalo na neki način. Možemo to zvati talentom ili vježbom, ali u svakom slučaju, vi po meni imate talent. Ne očekujem da u ovim godinama pokazujete neku strast ili kemiju, mislim da ste otplesali vrlo korektno“, komentirao je Davor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju