Saznajte iz prve ruke sve od poduzetnika koji stoje iza brendova Croccantino, Druid, Nutri Kulti i Korijen.

Četiri od osam kandidata treće sezone jedinstvenog projekta Nove TV i SPAR Hrvatska sudjelovat će u Facebook liveu 1.prosinca od 18 sati. Voditeljica razgovora bit će Mia Kovačić, a ona će se u razgovoru uživo naći s poduzetnicima Marijom Antunović i Ivanom Borcem (Croccantino), Markom i Anom Antolić (Druid), Martinom Gilja (Nutri Kulti) i Tinom Popović (Korijen).



Pozivamo sve gledatelje i pratitelje "Startaj Hrvatska" da se uključe u ovo live javljanje na službenoj Facebook stranici Startaj Hrvatska i ne propuste priliku sudjelovati u opuštenom razgovoru voditeljice i kandidata. Tijekom livea poduzetnici treće sezone odgovarat će na brojna pitanja, a oni koji će postavljati najbolja imaju priliku osvojiti i sjajne proizvode kandidata.

Saznajte sve iz prve ruke, što se sve događalo iza kamera, kako su proizvodi, prošli svoj put od ideje do polica, no ovaj put razmjenjujući međusobno sva iskustva i prisjećajući se svih anegdota. Upoznajte poduzetnike treće sezone u opuštenom izdanju tijekom prvog Facebook livea, saznajte sve što vas zanima, a kandidati će s veseljem podijeliti sa svima svoje iskustvo.

Kako izgleda poduzetnički put kandidata, od ideje, prijava do plasiranja proizvoda na police svih INTERSPAR i odabranih SPAR trgovina, pratimo svake nedjelje na Novoj TV.

U ovotjednoj emisiji ćemo vidjeti kako se kandidati snalaze u direktnoj prodaji, a u velikom finalu koji je na rasporedu 11.prosinca dobit ćemo i HIT proizvod 2022.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju