Čime će začiniti kraj tjedna?

Ovotjedni domaćini Škoro, Nika, Lupino i Jasna već su uspješno odradili svoje zadatke i večere te osvojili visoke bodove. U novoj epizodi na redu je Ines Piknjač, poznata kao Dienne, koja će spremiti posljednju ovotjednu večeru. „Ljubav prema kuhanju su mi usadili roditelji, oni su uvijek kuhali. Kad dođu prijatelji, familija, obitelj onda se sve to kuha, peče cijeli dan. Tako da od njih sam naslijedila kuhaču u ruci. Otvorim frižider i što imam tako to i skuham“, govori Dienne koja će pripremiti večeru u tri slijeda.


Uz ukusnu večeru ova mlada glazbenica gostima će pripremiti i zabavnu igru. Podijelit će svima pločice na kojima s jedne strane piše 'jesam', a s druge strane 'nisam nikad' te će im postavljati razna pitanja na koja trebaju iskreno odgovoriti.


Na meniju večere naći će se hladna salata uz breskve s grila za predjelo, dandan rezanci za glavno jelo te kolač poput cheesecakea, koji zapravo nije cheesacake, za desert. No, u dobro zamišljen meni umiješat će se Pažanin i zapapriti namirnicom koja se, kako sama Dienne kaže, neće uklapati u večeru.


Pripremu večere zajedničkim će snagama odraditi sa sestrom koja će joj posebno pomoći u završnom dijelu. „Nisam baš dobra u kolačima i slasticama, tako da bez njezine pomoći neću baš znati napraviti desert. Ostalo ću više-manje sama, nadam se da ću uspjeti. Od treme nemam pojma ništa, pa ćemo vidjeti što će od toga ispasti“, iskreno će reći Dienne.


Zvijezda večeri svakako će biti glavno jelo. Kušajući dandan rezance neki gosti posegnut će za jogurtom kako bi utažili ljutinu, dok će drugi posegnuti za još kojom čili papričicom. „Mislim da je Ines napravila večeru koja je bila heavy metal i jako se puno lupalo, barem ja, meni je lupalo srce, lupalo mi je u želucu, lupao sam nogama o pod i onda kad sam dobio jogurt malo sam smirio to sve skupa. Nije da ne volim ljuto, ali ovo je baš ljuto“, opisat će Škoro.


Koliko ribica će gosti spremiti u Dienninu mrežu te tko će na kraju odnijeti titulu pobjednika prvog tjedna u showu 'Riba na torti' ne propustite doznati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju