Ples sa zvijezdama

Domaća produkcija

Sandi i Helena

Plesni par

SANDI PEGO I HELENA JANJUŠEVIĆ

Influencer i poduzetnik Sandi Pego rođen je u Zagrebu. Završio je tehničku školu Faust Vračić, a svoje školovanje nastavio je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje je diplomirao 2011.godine. Vlasnik je agencije "Rinzol", full service marketinške agencije koja se kroz pet godina poslovanja može pohvaliti suradnjom s poznatim svjetskim brandovima. Kao poduzetnik Pego je suvlasnik i tri restorana te jednog zagrebačkog kluba. Ističe da voli plesati, voli humor, pozitivne ljude i pratiti trendove na tržištu. Jedan je od najpoznatijih TikTokera na Balkanu, a trudi se biti aktivan i na svim ostalim društvenim mrežama na kojima je poznat kao Sandi Pego. Sandijev TikTok profil broji gotovo 800.000 pozitivnih ljudi. Njegov životni moto je: "samo pozitiva".

Helena je rodom iz Pule, plesom se bavi od svoje 3. godine života. Prva plesna tehnika kojom se počela baviti je jazz, zatim je nadograđivala znanje sa suvremenim, hip hopom, MTV-em i latin plesovima. Kao plesač sudjelovala je u svim sezonama showa Tvoje lice zvuči poznato i Supertalent kao dio plesnog ansambla, te je surađivala s poznatim pjevačima kao što su Severina (The Magic Tour), Indira, Franka, Danijela Martinović, Antonija Šola, Mario Roth, Petar Grašo, Lana Jurčević (koreograf na CMC), Dino Merlin (koreograf za spot za pjesmu „Mi“ i dva koncerta), Albina (svi nastupi i spot za pjesmu „La la love“)... Helena voli izazove te se kontinuirano educira na raznim seminarima i radionicama.

Radi kao vanjski suradnik/profesor na Kineziološkom fakultetu, na odjeljenju za izobrazbu plesnih trenera. Da nije plesač, vjerojatno bi bila veterinar ili arhitekt, kaže. Voli more i putovanja, a ono što ju najviše pokreće i motivira je kreiranje plesnih koraka, koreografija ili koncepata.

Zanimljivosti

X