Ples sa zvijezdama

Domaća produkcija

Filip i Paula

Plesni par

FILIP VIDOVIĆ I PAULA JERIČEVIĆ

Filip Vidović je hrvatski glumac i dramski umjetnik koji je glumu 2015. diplomirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Filipa znamo po brojnim kazališnim ulogama, a najviše ga je možda proslavila uloga u dramskoj kazališnoj predstavi Hrvatskog narodnog kazališta ''Ciganin, ali najljepši'' u kojoj je utjelovio glavnu ulogu, Roma Sandija. Osim uloga u preko 20 kazališnih predstava, Filip je glumio i projektima ''Počivali u miru'', ''Novine'', te seriji ''Crno-bijeli svijet'' u kojoj je utjelovio Juru Stublića.

Filip potječe iz glumačke obitelji, njegov otac je legendarni pokojni glumac Ivica Vidović, a majka glumica Gordana Gadžić. Od hobija ističe pjevanje, nogomet i ples, te veliki zaljubljenik u salsu.

Paula osim što se profesionalno bavi plesom već 18 godina, studira na Filozofskom fakultetu turkologiju i francuski jezik. Čak jedanaest puta bila je državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana. Kao državna prvakinja i član reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima. Od 2013. do danas niže profesionalne nastupe u raznim televizijskim zabavnim emisijama, između ostalih i u ''Tvoje lice zvuči poznato'', a od 2016. sudjeluje i na raznim komercijalnim događanjima, video spotovima i ostalim show nastupima. Nakon završene natjecateljske karijere Paula se bavi podučavanjem, vodi grupe Lady latina u Zagrebu i priprema mladence za prvi ples.

Zanimljivosti

X