Peta emisija ''Plesa sa zvijezdama'' gledatelje vodi na put oko svijeta.

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Vizualni efekti i popularni glazbeni brojevi iz raznih dijelova svijeta upotpunit će spektakularne plesne koreografije na kojima osam plesnih parova intenzivno radi tijekom cijelog tjedna. Damir Kedžo i Helena Janjušević zaplesat će jive i plesnim koracima odvesti nas u društvo country benda. Jive će ove nedjelje izvesti i Sonja Kovač i Gordan Vogleš. Njihova plesna koreografija, ali i način na koji će biti odjeveni, donijet će pravi britanski ugođaj u show. 

Davor Garić i Valentina Walme ovaj tjedan vježbaju sambu, a ona će ih dovesti i do ''ulica'' Istanbula. Prvi put u showu Nove TV vidjet ćemo plesni stil foxtrot, a izvest će ih Ivan Šarić i Paula Jeričević te u ''Ples sa zvijezdama'' unijeti jedan pravi pariški ugođaj. Italiju ćemo osjetiti kroz nastup Josipe Pavičić Berardini i Damira Horvatinčića čiji je ovotjedni plesni izazov slowfox. Isti plesni stil vidjet ćemo i kod plesnog para kojeg čine Slavko Sobin i Gabriela Pilić, no njihova izvedba inspirirana je Grčkom. Atmosferu s Kube na pozornicu showa donose Marko Grubnić i Ela Vuković i njihova rumba, dok će cha cha cha ovaj put izvesti Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić, i to na ''ruski'' način. 

I ove nedjelje gledatelje čeka uzbudljiva plesna avantura osam preostalih parova koji će ih provesti diljem svijeta, a i ovaj put spašeni od eliminacije bit će samo oni koji osvoje naklonost žirija i publike svojim plesnim umijećem!