"Ples sa zvijezdama" prava je modna revija u malom.

Poznato je već da su svi kostimi koje vidimo iz emisije u emisiju ručno šivani i posebno kreirani za ove nedjeljne večeri. Tako svakoga tjedna imamo prilike vidjeti 60-ak novih kostima i doživjeti pravu malu modnu reviju. Modnim kreacijama ne ističu se samo plesači i voditelji, nego i žiri svaki tjedan na podij donosi savršena modna izdanja od kojih su neka i ispred našeg vremena.

Žiri showa "Ples sa zvijezdama" pokazao se u najboljem svjetlu i u sedmoj emisiji, a neki su u studio donijeli pravu malu modnu revoluciju.

Naime, Franka nas je odvela u budućnost svojim revolucionarnim stajlingom – prvim 3D prinatanim korzetom 'Future F' u Hrvtaskoj koji je dizajniran samo za nju. U potpisu ideje stoji Jasenka Tudor Bevanda koja kreira svaki Frankin modni odabir na sceni. Dok je dizajn pripremila Kristina Burja i njenom Krie Designu.

Marko Ciboci poznat je po oštrim, ali pravednim komentarima u showu, a postaje prepoznatljiv i po modnim kreacijama – klasičnim s dodatkom modernog glamura. On je za ovu nedjelju odabrao plavi sako s crnim detaljima, košuljom i kravatom. Na scenu uvijek donosi elegantna odijela koja mu stoje kao salivena, a ističu se kombinacijom različitih boja i materijala te zanimljivih uzoraka.


@plessazvijezdama.novatv Ciboci je i dalje Ciboci 😂🤷🏻‍♂️ #plessazvijezdama #psz #fyp #dance #foryou ♬ human - christina perri

U sedmoj emisiji uživo zablistala je i Larisa Lipovac Navojec u nježnom tonu roze. Privukla je poglede naizgled jednostavnom haljinom, a zapravo vrlo zanimljivog kroja s detaljima koji podižu svaku odjevnu kombinaciju. Uz dodatak perja i s elemenatima kombinezona ostavila je gledatelje bez daha. 

Igora Barberića od početka showa navikli smo vidjeti i u elegantnim i u ležernim kombinacijama. Za sedmu emisiju uživo odabrao je spoj te uz elegantni crni sako koji podsjeća na frak i bijelu košulju te crne traperice.

 

Pratite nove modne kreacije na plesnom podiju nedjeljom od 20:15 na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju