Sandi i Helena u sedmoj su emisiji uživo plesali sambu.

Sandiju Pegu nikada ne manjka energije, a to je pokazao i prošle nedjelje uz novu mentoricu Gabrielu Pilić s kojom je plesao quickstep. „Bio si prvi, ali si nastup odradio odlično moram priznati. Vidi se da je Gabriela napravila odličan posao i ukrotila te. Tehnički si bio dosta dobar, ali je to poslije malo padalo u vodu. Imao si to na početku i samo je to trebalo zadržati i to je to“, pohvale za njihov ples redao je Marko Ciboci. Nakon kratkog izleta s drugom mentoricom Sandi se vratio svojoj mentorici Heleni Janjušević.

Večerašnjim nastup Sandi i Helena odveli su nas u budućnost.

"Što se tebe tiče možda će Ciboci imati neke primjedbe. Ovo je bio sambastičan Sandi, fantastična samba", kratko je započeo Igor Barberić, a nastavila i Larisa: "Lijepo ste to otplesali, bilo je dinamično, bilo je vatreno. Mislim da je ovo dobro odrađeno, konkretno i bravo."

"S kao Sandi, s kao samba - mislim da je ovo dobitna kombinacija večeri. Bili ste fenomenalni", simbolična je bila Franka dok je Marko Ciboci dodao: "Kad sam čuo da plešeš sambu pomislio sam kako će to izgledati, ali uopće nisam imao potrebe za tim. Uskladio si svoju energiju s energijom sambe i ovo je bila nekakva verzija TikTok sambe ja bih rekao."

Osvojili su 36 bodova žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju