Superfinalisti bili su Pedro i Valentina te Sandi i Helena.

 Nakon mnoštva nevjerojatnih nastupa kojima smo svjedočili iz tjedna u tjedan, gledatelji Nove TV izabrali su pobjednički par.

Do samog je kraja bilo napeto, a svi su se posljednjim snagama borili za pobjedu, no kao najbolji u showu ''Ples sa zvijezdama'' proglašeni su Pedro i Valentina!

Svi su ovi parovi s posebnom energijom plesali od početka do kraja sezone i uživali smo u njihovim nastupima. Veliki trud i rad bio je iza svakog nastupa te smo ih pratili u brojnim izazovima od treninga do emisija uživo, no samo je jedan par mogao pobijediti. 

 

 

 

U uzbudljivom superfinalu našli su se Pedro Soltz i Valentina Walme te Sandi Pego i Helena Janjušević. Do samog je kraja bilo napeto, a svi su se sa svoja posljednja dva plesa u finalnoj emisiji borili za pobjedu. Kao najbolji u showu ''Ples sa zvijezdama'' proglašeni su Pedro i Valentina! Srca gledatelja osvojili su svojim predanim radom i srčanošću iz emisije u emisiju. U finalu su izveli dvije koreografije kojima su svima oduzele dah.
Pedro je dokazao da već tjednima hoda, jede, spava i živi kao plesač. Daleko su iza njega prvi koraci kada je skromno tvrdio da ima dvije lijeve noge, a to je dokazao već i ulaskom u finale showa "Ples sa zvijezdama". Pedro i Valentina u finalu su prvo plesali paso doble, i za njega su osvojili 40 bodova od žirija. ''Sve je bilo izvedeno tip top, izvrstan nastup. Sviđa mi se ta vaša predanost i to što ste pristupili finalu s – idemo do kraja, idemo po pobjedu.'', komentirala je Larisa. Igor je također potvrdio da je njihov ples više nego dostojan finala. Da su nevjerojatni performeri koji su plesali sve bolje i bolje sa svakim plesom, te da su se sada pojavili s nastupom za finale, komentirala je i Franka. Ciboci je dao presjek sezone i rekao da je i s ovim plesom Pedro dokazao i pokazao da je s razlogom u finalu.

Pedro je pokazao posebnu povezanost koju ima sa svojom plesnom partnericom i u emotivnom freestyleu koji je uslijedio. Njihova zajednička plesna avantura zaokružena je ovim spektakularnim nastupom kojeg je do savršenstva koreografirala Valentina. ''Ti letiš, ti si plesač'', zaključio je Igor. Franka je bila isto oduševljena, čestitala je posebno Valentini koja je pokazala da je izvrstan koreograf. Ciboci je rekao da se u sezoni nešto odjednom jednostavno u Pedru nešto prelomilo, nešto je kliknulo te je emocionalno dopustio ples unutra. ''Ples je kao droga, jednom kad probaš ne možeš se skinuti i to se tebi dogodilo'', objasnio je Marko Ciboci. Kao senzacionalan par definirala ih je i Larisa i rekla da su oni za nju pobjednici showa.
Pedro i Valentina osvojili su 40 bodova žirija i za svoj drugi finalni nastup.
''Nismo se ovome nadali, ovo je nevjerojatno. Pobjeda nam je bila sam ulazak u finale '', rekla je kratko Valentina, a Pedro od suza nije mogao ni govoriti. Emocije su ga preplavile.

Sandi i Helena sambu su već plesali u vremeplovu, bilo je vatreno i dinamično i taj nastup donio im je dvije desetke. Upravo zato su očekivanja od ovog finalnog nastupa bila velika i svakako su nadmašili sami sebe. Iz epizode u epizodu bili su sve bolji i bolji, slušali su komentare žirija, naporno trenirali i rezultate toga vidimo i u večerašnoj finalnoj emisiji. Osvojili su 40 bodova žirija. Freestyleom su također oduševili. Naš poznati influencer kroz ovu plesnu avanturu stekao je novu disciplinu, koncentraciju, perspektivu, ali i najbolju prijateljicu u svojoj mentorici Heleni. Osvojili su 40 bodova od žirija za svoj posljednji nastup.

Filip i Paula, dokazali su da njima ništa ne može stati na put. Za prvi tango, sada već prije mjesec dana, dobili su pohvale žirija, ali i konstruktivne kritike koje su im pomogle da usavrše svoje plesne vještine. Poslušali su savjete žirija, dali su gas i oduševili vatrenim tangom u finalnoj večeri showa "Ples sa zvijezdama". Osvojili su 39 bodova žirija. Drugi nastup bio je prepun emocija. Njihov freestyle bio je inspiriran sjećanjima na njihove najdraže korake u Plesu sa zvijezdama. "Kroz cijelu sezonu imala sam osjećaj da plešem s plesačem", iskreno je prokomentirala Paula. Filip nije mogao suzdržati suze na njene riječi i pokazao je koliko mu je značila u ovom procesu, ne samo kao plesna mentorica već i kao prijateljica: "Uvijek je bila tu uz mene." Sve svoje emocije pretočili su u nastup kojim su jednostavno očarali. Osvojili su 38 bodova žirija za drugi ples.

Jelena je ozbiljno zabrinula svoje pratitelje i obožavatelje objavivši fotografiju iz bolničkog kreveta uoči finalne emisije ''Plesa sa zvijezdama''. Skupila je snage, preprodila i taj izazov te pokazala da je zaista prava profesionalka koju ništa ne može zaustaviti. Jedina ženska zvijezda u finalu, izazovnom sambom zavlada je pozornicom "Plesa sa zvijezdama". Ona je plesna 'tempirana bomba' koja svojim nastupima iz epizode u epizodu oduševljava žiri i publiku. Osvojili su 39 bodova žirija. Iz nastupa u nastup Jelena je oduševljavala svojim plesnim talentom, napornim radom te finalnom plesnom transformacijom kada krene live. Marko je najavio da će biti nešto što još nije bilo viđeno, dali su si dali veliki zadatak i nema koga nisu oduševili svojim drugim plesom. Sve se poklopilo, ovo je bila kruna njihove plesne pustolovine. Jelena i Marko su 39 bodova za svoj drugi finalni ples. 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju