U osmoj emisiji uživo Pedro i Valentina plesali su cha cha cha.

Prošloga tjedna Pedro i Valentina plesali su bečki valcer i odveli nas u neki drugi svijet. Na plesnom podiju bili su kao pravi princ i princeza. "Kad sam čuo da ćeš plesati bečki valcer imao sam velika očekivanja. Ono što je kod mene bio problem večeras je fluidnost jer si izgledao kao da poskakuješ. Bečki valcer je kraljevski ples pa sam očekivao nekog kralja ili princa, a dobio sam cara koji je gol", slikovit je bio Marko Ciboci. Igor Barberić je istaknuo pozitivnu Pedrovu stranu da svakog puta zgrabi nastup kako treba. Za plesni odmak u vremenu osvojili su 34 boda žirija.

"Prvo izvrsno ste ukomponirali Slavkov izazov u koreografiju i koreografski mi se jako svidjelo. Usudio bih se reći da osim što dobro izgledaš kad stojiš večeras si dobro izgledao dok si plesao", pohvalio ih je Marko Ciboci.

"Bilo je sve prisutno, meni se jako dopao ovaj kraj i Slavkov izazov. Ja mislim da ste vi večeras dosad najbolje integrirali taj dio u svoj ples", istaknula je Larisa Lipovac Navojec.

Osvojili su 35 bodova žirija te im je Slavko Sobin za najbolje integrirane njegove korake u koreografiju dodijelio dodatna dva boda s kojima su osvojili 37 bodova u ovoj emisiji

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju