Vremeplov u sedmoj emisiji uživo donio na scenu dva quickstepa.

Plesnim vremeplovom Domenica i Alan te Marko i Gabriela predstavili su se istim plesom u sedmoj emisiji uživo. Naime, plesali su poletni, brzi i sinkronizirani quickstep.

Zlatno doba društvenog i umjetničkog prosperiteta - bučne dvadesete na scenu su nam donijeli Domenica i Alan. "Meni ste bili jako duhoviti, jako zabavni. Bili ste točni u kodu. Mislim da ste ovaj ples učinili još prpošnijim, vratili ste me u dvadesete što je isto bio zadatak. Mislim da je ovo dobar ples, s dobrim koracima i plesnim izričajem", komentirala je Larisa Lipovac Navojec. S njom su se složili i drugi članovi žirija, a i Marko Ciboci redao je pohvale te istaknuo da mu je to bila najbolja Domenicina predstava dosad. Osvojili su 36 bodova žirija. "Dvije stvari ostaju konstanta, a to je taj tvoj osmijeh i zarazna energija", istaknula je Franka.

Isti ples samo u ozračju tridesetih godina na scenu su donijeli Marko i Gabriela. Marko je igrao nekoliko uloga iz različitih epoha pa mu ova tematika nije nepoznata, a Gabrieli su tridesete najbolje razdoblje zbog mode, stila i make up-a. Kako su na početku treninga zadovoljno prihvatili izazov tridesetih godina to se vidjelo i u nedjeljom nastupu pa su svojili 38 bodova žirija. "Ja mislim da je tebe ova emisija i ovaj cijeli koncept totalno rastvorila - i meotivno i glumački i plesački. Mislim da slušaš svaku našu sugestiju i to te odvelo jako visoko, a mene je vinulo do visoke ocjene", komentirala je Larisa Lipovac Navojec, a Igor Barberić dodao: "Kvrc se desio i ovo si ti. Od lyricala, do paso doblea i sad ovo..."

"Ti si lagano krenuo u ovu emisiju, napredovao si polagano i moram reći da si za mene večeras sebi otvorio kandidaturu za finale ovog showa. Svake emisije se kod tebe vidi napredak u plesu, odradio si puno quickstep dobrih elemenata, samo bi još trebalo pripaziti tehničke komponente. Ali kompenzirao si to drugim stvarima i samo tako dalje", pohvalan i konstruktivan bio je Marko Ciboci.

Prisjetite se još jednom njihovih nastupa te nam u anketi recite koji vam je bolji quickstep sedme emisije uživo:

Quiz Maker - powered by Riddle

Pratite službenu stranicu showa i ne propustite sve zanimljivosti sedme emisije uživo. 

@plessazvijezdama.novatv Ciboci je i dalje Ciboci 😂🤷🏻‍♂️ #plessazvijezdama #psz #fyp #dance #foryou ♬ human - christina perri
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju