Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV.

Mario Ožbolt uskoro se vraća na male ekrane i to u ulozi plesnog mentora u showu "Ples sa zvijezdama".

Mario često nastupa na raznim humanitarnim događanjima te u televizijskim emisijama, pa su ga gledatelji mogli vidjeti u ''Tvoje lice zvuči poznato'' i u prethodne dvije sezone ''Ples sa zvijezdama''. 2019. godine plesna partnerica bila mu je glumica Ana Vučak Veljača, a u prošlogodišnjoj je sezoni plesao s pjevačicom Albinom.

U intervjuu za portal showbuzz.hr otkrko je kakvu si mentoricu ove godine priželjkuje. 

"Ove sezone očekujem partnericu koja će mi vjerovati kao mentoru jer mislim da je to najbitniji faktor u ovom showu. Isto tako volio bih i da privatno budemo dobri prijatelji pa da sve nekako prođe opušteno i zabavno uz naravno puno rada i discipline. Nadam se da voli i kavu popiti da možemo zajedno filozofirati o koreografijama i idejama".

 

 

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

Pretprodukcija je u punom jeku, s nestrpljenjem se iščekuju i ostali detalji showa koji će i ovog proljeća zasigurno okupiti čitave obitelji ispred TV ekrana.

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju