Mario i Helena plesali su jive.

Ovoj zvijezdi ples se uvukao pod kožu, dolaze nam Mario i Helena. Kažu da njima ne trebaju desetke, oni su vjerni svojoj publici. 

"Da se ocjenjuje samo šarm i karizma ocjena bi bila top, ali da se ocjenjuje samo ples ocjena bi bila malo manje top", istaknuo je Igor.

"Ja ne mogu vjerovati. Ako je netko napredovao u ovom showu to si ti. Kad sam čula da plešeš jive mislila sam da će biti bolnije za gledati, ali ti si takvo iznenađenje i štogod Ciboci bude komentirao o tehnici ti si ga odradio i preživio i bravo", poručila je Franka.

"Ja te gledam i mislim si je li pogodio? Ma ja želim da pogodiš taj ritam, ali nije se dogodilo. Sve u svemu jive je tvoj najbolji latin", istaknuo je Marko.

"Dobro ste izglancali slova i ovaj ples, pokrili neke stvari koje nisu bile savršene. Ja kod plesa ocjenjujem tvoj individualni napredak, tako da dosta stvari uspijete zajedno pokriti i to je važno. Meni su uvijek vaši plesovi super", istaknula je Larisa.

Od žirija su osvojili 30 bodova.

Prošle nedjelje Mario je bio onaj koji nije htio priznati koliko mu je drago da pleše valcer. "Nekako mi se čini da si se štedio ovoga puta. Nekako si već standardno dobar u tim standardnim plesovima i ja bih htio vidjeti da je to držanje još stabilnije, još vertikalnije, još savršeno točan, jer vidim da to možeš, ali kao da te se treba tući da bi to odradio. Ja te od sada želim vidjeti izvrsnog, ne standardnog", poručio je Marko nakon plesa. Od žirija su osvojili 33 boda žirija, a u plesnom maratonu dodatan jedan bod.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju