Jelena i Marko u desetoj su emisiji plesali tango.

Graciozni slowfox prošle je nedjelje za Jelenu i Marka bio posebno emotivan. Jelena je oduševila svojim nastupom, a to se vidjelo i na pohvalnim komentarima žirija. No, žiri ih nije nagradio samo dobrim komentarima, nego i ocjenama pa su osvojili 38 bodova za prvi ples te 7 bodova za plesni maraton što je najviše dodatnih bodova u tom izazovu – ukupno 45. Taj dan Jelena je slavila rođendan te ju je dočekala i torta iznenađenja.

Oni imaju zavidnu dozu samopouzdanja, a Jelena je nekako uspjela otkriti tajnu uspjeha u "Plesu sa zvijezdama". 

"Danas mi je malo mrvicu falilo safta moram priznati. Krvi ima, ali nekako mi nedostaje onaj završni touch. Ti si pokazala da si svestrana, ali čini mi se da ti jive bolje leži od ovog plesnog stigla. Budući da uvijek od tebe tražimo maksimum dodaj još malo tog toucha", komentirala je Larisa Lipovac Navojec.

"Slažem se u jednom dijelu s Larisom, nedostajalo mi je malo povezanosti među vama", kratka je bila Franka, a također i Igor Barberić: "Ti jako dobro plešeš, a ja mislim da je safta u stvari bilo. To je tvoja gipkost koja je malo omekšala tango."

"Ja bih se u većini slučajeva složio s kolegama. Ono što je meni najviše smetao je ritam. No, želio bih napomenuti da vam se dogodilo da poslije jednog odličnog nastupa dolazi faza pražnjena i to je normalno. Ja jedva čekam sljedeću nedjelju da to opet krene uzlazno", komentirao je Marko Ciboci.

Osvojili su 33 boda žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju