Jelena Perić i Marko Mrkić u prve tri emisije showa „Ples sa zvijezdama“.

Šareno, veselo i ritmično su Jelena i Marko ušli u ovaj show. Uz njihov jive je i publika zaplesala. Žiri je oduševljeno pohvalio njihovu zaigranost, energiju i držanje u plesu. „Toliko si dobra da nekad ne znam tko je mentor, a tko učenik!“, pohvalio je Jelenu Marko Ciboci. Igor Barberić je veselo dodao: „Bome si se naplesala“. U prvoj emisiji uživo osvojili su 26 bodova žirija.

Bombastičnom sambom nastavili su osvajati publiku i žiri u drugoj emisiji. Bombastičnim i okretnim ritmom nema koga nisu rasplesali u studiju. „Ti si toliko prirodno plesna, sve pršti iz tebe. Imaš ritmičnost, pohvalno je što si sebi uzela prostora, vidno je da napraduješ, rasteš učiš i to svakako treba ocijeniti visoko!“, oduševljena je bila Larisa. Žiri je pohvalio posebno Marka za koreografiju i Jelenin vidni napredak od prve emisije. Marko Ciboci skoro je zaplesao uz Jelenu i pohvalio ju je za odlično snalaženje u gornjem dijelu tijela, a još prostora za rad vidio je u stopalima. Osvojili su 27 bodova žirija u drugoj emisiji uživo.

Za sve snažne žene zaplesala je Jelena u trećoj emisiji posvećenoj uspomenama. Ovaj par tada je na podij donio jazz, a Jelena je dobila posebne pohvale za samostalne dijelove jer je ovoga puta mentor Marko ostao u pozadini. „Vidjela sam da si snažno guštala. Ja bih rekla da ja od tebe očekujem 200, a danas je vidjela 150 %. Tvoj mentor može biti na tebe ponosan!“, pohvalila je Jelenu Larisa Lipovac Navojec. „Bila si snažna, samouvjerena, u koracima si bila točna. Sve u svemu jako je hrabro u ovakvu koreografiju ući skoro pa sam – svaka čast!“, pohvalama se pridružila i Franka. Za treći ples Jelena i Marko osvojili su 29 bodova žirija.

Dok čekamo nedjelju i početak još jednog plesnog spektakla recite nam u anketi koji vam je bio najbolji ples Jelene i Marka te pogledajte video o njihovim nastupima u prve tri emisije.

Quiz Maker - powered by Riddle

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju