Ivana i Ivan u drugoj su emisiji otplesali bečki valcer.

Podsjetimo, u prvoj emisiji uživo Ivana i Ivan na plesni su podij donijeli slatku priču i otplesali veseli cha cha cha. Za nastup prožet slatkišima dobili su 21 bod. Za dobar nastup stvaraju svoj plesni recept, a Larisa Lipovac Navojec sugerirala im je da dodaju začina kako bi recept poboljšali. „Želim da je tvoj ples kao i tvoje krafne – presladak!“, ponesen atmosferom slikovito je dodao Marko Ciboci.

Naša gastronomska zvijezda svoje je znatno plesno iskustvo stekla na hercegovačkim svadbama. Uporna je i temeljita, a to pokazuje i na plesnom podiju. Ivana kaže da je trening jedna velika sapunica gdje se puno plače, a uvijek je imala želju glumiti u sapunici što joj se kroz ovaj ples i ostvarilo.

Posebna je bila koreografija koju je žiri pohvalio, a za tehnički dio uputili su i konstruktivne komentare. Marko je bio slikovit i potaknuo Ivanu na bolje držanje ruku – kao da drži tačke.

"Ivana ja jako želim navijati za tebe zato što imaš trenutaka kad čvrsto stojiš na nozi, a ako se raspadneš sakrij to i bit će puno bolje", poručio je Igor.

Za nikad viđeni meksički valcer osvojili su 18 bodova.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju